Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poraďte mi prosím co pomáhá na pročištění střev? Někde na internetu jsem četl, že k tomu pomáhá i grep nebo citrón...díky za názory
Nevím, jestli chcete střeva pročistit jednorázově, třeba při zácpě, nebo si je udržovat dlouhodobě bez zbytků ulpívajících na stěnách a v záhybech. Pro to druhé se doporučuje jíst hodně vlákniny a ovoce jíst i se všemi semínky. Například jablka s celým jádřincem, semínka z hroznů, melounu, citrusových plodů - všechno trochu nakousnoust a sníst. Tahle semínka by měla při průchodu střevem hodně zbytků od střevních stěn odloučit.
Nezapomínejte ani na pohyb. Střeva se nejlépe rozhýbají pohybem. Všimněte si u psů, u koní...
bimbam má pravdu. Je potřeba najíst se vlákniny a ta spolehlivě seškrábe ze stěn střev všecek balast. Ne v lahvičce z lékárny, ale pěkně ve stravě, v normálním množství, které projde střevy a vezme všecko sebou. Např. naučit se jíst vločky. Nejenže vyčistí, ale zanechá tělu spoustu vitamínů a nerostů.
Ráno po hned probuzení vypít vlažnou vodu s půlkou vymačkaného citronu.
Nebo si kupte SÁČEK kysaného zelí, slijte šťávu a též i z pytlíku vymačkejte, atˇ je toho víc, a vypijte.
Rada - ZDARMA Vás vyčistí příroda a to mám vyzkoušené, jím různé květy ze zahrádky a z polí, kvůli pestrosti a látkám, které nejsou v běžných potravinách, co koupíte. Pokud máte možnost, utrhněte si venku při procházce pár květů čekanky, podle Vaší váhy 5 - 6 modrých kvítků a snězte je. Jsou trochu nahořklé, úspěch zaručen.
Pokud dlohodobě, vynechte přílohy a nahraďte je zeleninou a saláty.
Psyllium Dr. Popova.
Udělat si odlehčovací ovocný, zeleninový den.
Ráno a celé dopoledne jíst melouna. Vymetač střev.
Ovesné vločky. Večer namočím do vody, ráno přidám olivový olej, trochu citronové šťávy, špetku skořice a jablko nastrouhané na jemno na malých očkách /slzičkách/. Zamíchat a pomalu papat, hezky kousat, to platí pro všechno jídlo, nehltat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.