Nejste přihlášen/a.
Zdravim Vás.
Protože počet exekucí v roce 2010 přesáhl 1000 000 a já bohužel patřím mezi ně, chtěl bych se zeptat ostatních dlužníků, kteří také horko/těžko splácejí své závazky, jak to psychycky zvládáte?
Myslím ty, kteří taky už sice přišli skoro o všechno, ale ještě nerezignovali, ale perou se s tím a dál ,,bojují´´
Podotýkám, že né všichni se do dluhů dostanou žitím na vysoké noze, kupováním elektroniky na splátky a že né všichni jsou nemakačenka..
Ja jsem se dostal do stejnych problemu tim, ze me v CR vytunelovala mafie. Je to stat plny gauneru a zlocincu! Vsechno je tam zkorumpovane, podplacene jsou soudy, policie, statni spravy atd. Nyni ziju v cizine, mam zde praci, bydleni, ucty u bank atd. a vsechno bezvadne funguje. V CR jsem zil jako bezdomovec uplne na pokraji spolecnosti a vsichni me povazovali za nejvetsi povl a zlocince. Pokud mohu poradit, udelejte totez co ja a budete mit od tech zmrdu v CR klid. V cizine si vazi lidi co neco umi, maji charakter a nejsou lumpove. V CR je to presne obracene!
Je to stat plny gauneru a zlocincu! Vsechno je tam zkorumpovane, podplacene jsou soudy, policie, statni spravy atd
Silná slova, to všechno, všichni,,, vše dělají lidi, i jinde než u nás a podrazáci a pod. jsou na celé zeměkouli. Takže když, tal konkrétně.
A co se týká právního prostředí, je to vina lidí, co si nechají, dovolí, to mají. Ale kdo by si nechtěl uždibnout...
Omlouvám se, že bude moje odpověď mimo téma otázky, ale nedá mi to. Vytýkáte přispěvateli "hohlbein" zevšeobecnění - "všechno, všichni" a sám se dopouštíte téhož, když napíšete "Ale kdo by si nechtěl uždibnout..." Neřadím se ani do skupiny "všichni" ani "...kdo by si nechtěl uždibnout..." - cizí krajíc mě neláká, ani by mi nechutnal, tak mě prosím mezi "ujídače" nezatahujte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.