Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Nenašel by se mezi rádci nebo rádkyněmi kdo si lepí náplast na bolest. Potřeboval bych zjistit nejlepší místo na těle kde se náplast neodlepuje. Děkuju za rady.
Dobrý den Lujsi. Náplast na bolest se dává tam, kde je bolest. To není o tom, kde to drží. Náplast na bolest, v lékárně nabízí dva druhy, jak jistě víte. Vyzkoušenou v naší rodině máme tu hřejivou. Ta druhá léčivá, podle názvu, moc nikomu nepomáhá.Většinou se náplast dává, na záda - doprostřed, nebo na kyčle, ramena, nebo střed páteře nahoře.Náplast většinou vydrží déle, než člověk, kterého to začne hodně pálit, tak náplast strhne. Jen můj názor.
Tak vy asi mluvíte o nějaké jiné náplasti.
Ta moje nepálí i když sem ji místo 3 dnů měl 4.
Neuroložka mi řekla, ,,najděte si místo na kterým se ta náplast nebude odlepovat " a o tom že bych si ji měl lepit na to bolavý místo nepadlo ani slovo.
Lujsi, můžete mi prosím napsat, jak se Vaše náplast jmenuje? Já jsem psala o náplati úplně jiné, tak se omlouvám. Děkuji Viky.
Tazatel podle mě myslí opiátové nebo analgetikové náplati proti bolesti. Jinak by se neptal, kam je nalepit...
Tyto náplasti je nejlepší nalepit na neochlupenou část těla. Nemusíte se bát, že by se náplast odlupovala, vydrží sprchování apod.
Maminka si je obvykle lepí na stehna. Místa se při dlouhodobějším používání musí střídat, občas dochází k podráždění pokožky.
Myslím že sou to ty opiátové.
Na prsou mám chloupky tam nedrží. Nohy mám celý chlupatý ale kousek bych někde na stehně mohl oholit. zatím si je lepím na ramena ale asi po 40hodinách se začíná odlepovat.
lujs - i když nejsem asi chlupatá jak vy, tak jedinné místo kde náplast vydrží u mě bez odlepování je paže v místě bicepsu
doplněno 07.07.12 00:07:jo jo, přesně dle vašeho přiloženého obrázku. Já takové bicepsy nemám, tak proto mi to asi drží a neodlepuje se. Nevím jak jste na tom vy, musíte vyzkoušet.
doplněno 08.07.12 13:01:jejda, jejda, to mi je líto, že to u vás nefunguje. Já určitě nemám taková svaliska jak vy a tak nemám co zatínat a tím se mi náplast neodlepuje. Jinak si to neumím vysvětlit.
V kterejch místech zhruba?.?.?
doplněno 08.07.12 11:51: Uska: tak sem si si včera večer po koupeli nalepil náplast na biceps a vydržela mi tam asi 8 minut.
Já taky nemám bůhvíjaký svaly a nic sem ani nezvedal takže to tím určitě nebylo.
To jsou věci! Jak dlouho má ta náplast fungovat? Za jak dlouho se má sundat? :D Vůbec to neznám a tak bych se nemusela trávit práškama. Budu se muset revmatoložky zeptat. Dcera tejpuje a právě tejp se sám začne odlepovat, když je bolavé místo vpořádku. Nemůže to být tím?
O tejpování nevím ani ň. Tahle náplast by měla bejt na 72(+-2)hodin. Mně je neuroložka napsala protože sem jí řekl že jím už asi 6ery léky a zdá se mi to moc. Nechtěl sem jí říkat že už se mi nevejdou do lékovky :D Teď vážně, zjistili sme že by se některý léky který sem bral na bolest při kombinací s jinejma co sem bral minuli účinkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.