Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Můj syn s přítelkyní letí do Amsterdamu,kam vyhráli výlet.Existuje nějaká stránka ,kde mohu on -line sledovat přímo jejich ledadlo? Mám stránku tuto flightradar24.com/... ,ale ukazuje mi to letdla ,která už letěla před několika dny.Děkuji.lenka
možná tady? nevim jestli je to přesně ono, ale.. sledujto.cz/... jsou to aktuálni letadla, která se pohybují na obloze...
No tak nevím,ale hodinu jsem toto online sledování letadel sledoval a to konkrétně přílety a odlety z/do Prahy a porovnával to z online přílety/odlety na www.csa.cz a vůbec to nesedí. Je to nějaký nesmyslný. Nehledě na to,že jedno letadlo co mířilo z Zurichu do Prahy se 50 km před prahou náhle ztratilo jako v bermudském trojúhelníku.
flightradar24.com ukazuje také aktuální letadla není pravda že několik dní staré lety.
doplněno 06.07.12 09:33:Když si srovnáte flightradar a sledujto zjistíte že jsou tam stejná letadla obojí je aktuální.
Nemohu to najít ani tam ani tam.Mělo b jít o let KL 1352 Praha -Amsterdam.Letadlo odletělo v 9,29h.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.