Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se s ním začít bavit?

Od: andrea123 odpovědí: 5 změna:

Ahoj. Mám takový problém. Už rok jsem zakoukaná do jednoho kluka. Vlastně jsem s ním nikdy nelmluvila, ale už od pohledu je mi strašně sympatický.. Každé ráno ho vídávám při cestě do školy, když je na zastávce. Teď od září budu i já jezdit tím autobusem, co jezdí on (doufám, že i ve stejný čas) a ráda bych se s ním začala bavit, aby si mě také všiml a aby snad i přeskočila jiskra.. Nechci, abych každý den ráno vedlě něj stála na zastávce a neřekla ani ahoj.. Dejte prosím nějaké seznamovací tipy, něco, čím si ho získám *hi* Díky za jakoukoliv radu *palec*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Než na něj vybalíš nějaké mluvení, prvně zasonduj, zda tě vůbec registruje. Občas se na něj podívej a usměj se, když se usměje taky, tak je to na dobré cestě:) Ke mně přijít cizí kluk a říct, že mám pěkný oči (nic ve zlém, hoummy:)), tak je mi to nepříjemné.

Pak můžeš zkusit něco jako "ahoj, všimla jsem si, že jezdíš taky často tímhle busem, taky do školy?" Možná se chytí, možná ne, nic o něm nevíme, ani, zda je zadaný, nebo ne.

Pokud máš odvahu, klidně si vedle něj sedni, ale pokud tě nezaregistruje, riskuješ, že na něj budeš celou cestu zbožně zírat, zatímco on bude vědět jen tolik, že si vedle něj sedla nějaká holka.

hodnocení

3x

Ahoj. Aby si Vás všiml, musíte ho něčím upoutat. Záleží na tom, co z Vás vyzařuje. Takže se tvařte příjemně, buďte v pohodě a při pozdravu se na něho usmějte. Choďte oblečená v tom, o čem víte, že Vám sluší a v čem se cítíte dobře, abyste nepůsobila upjatým dojmem. A hlavně s hlavou vždy vzpřímenou, aby z Vás bylo cítit zdravé sebevědomí. Důležitý je především oční kontakt, takže tím byste měla začít. Než se s ním pustíte do jakéhokoliv hovoru, měla byste mít pocit, že si Vás pamatuje a že vůbec zaregistroval, že existujete. Pak už se příležitost k navázání hovoru najde vždycky. Buďte trpělivá a pracujte na sobě. Věřím, že výsledky se dostaví a navážete komunikaci úplně přirozeně a bez problémů. Připravovat si řeč dopředu opravdu nemá význam. Vždy se musí vycházet z dané situace a příležitosti.

doplněno 05.07.12 21:47:

První rozhovor bych s ním po čase navázala třeba o škole. ..Zeptala bych se ho např. jestli má také takovou trému vždycky před písemkou, nebo zkoušením a jestli by neporadil, jak jí lépe zvládat, co zabírá, aby člověk nebyl ve stresu a nepanikařil...A máte téma na první rozhovor hned.;)

hoummy*
hodnocení

2x

Co třeba tohle:

"Ahoj, už delší dobu si tě všímám, rada bych tě poznala více, riskneš to?"

nebo

"Ahoj. Kolik je hodin?"

nebo

v autobuse..."Je tu místo? ... Nějak se mi líbí tvé oči,,,"

Mě to funguje.

andrea123
hodnocení

Zapomněla jsem dodat, že s ním budu chodit do školy, je o ročník výš.

andrea123
hodnocení

Nebo když vlastně spolu budeme chodit do školy a budeme spolu jezdit autobusem, tak pak prostě za ním jít (když to neudělá sám,((vypadá dost skromně)) ) a říct mu "Ahoj, tak ty taky chodíš na gympl, co?" :) A pak se s ním začít zdravit a pak třeba si k němu jednosudše stoupnout...?:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]