Nejste přihlášen/a.
Dobrý den v roce 1997 sem utrpěla uraz mam postiženou malou pravou čast malého mozečku tam kde je micha a sou tam i mišni nervy a pravě tam je i rovnovaha na chození a to je postižené existuje naka pomoc? Ted je mi 31.let jsem z Frýdku-Mistku děkuju za odpověd Nemužu chodit
3x
budulínku mě je vás strašně líto, co příspěvek to cítím jak moc chcete chodit. Včera mi jedna starší dáma na přehradě říkala, že byla u syna v Austrálii a že se tam testuje na klokanech super lék na roztroušenou sklerozu, že se musí 15 let čekat jak se lék projeví na DNA další generace a pak teprve začne test na lidech. Kdybych věděla kde přesně, tak letím hned a některému klokanovi jeho dávku ukradnu, děti už mám, na další jsem stará a tak je mi DNA budoucích generací fuk. Taky bych chtěla chodit, plavat, jezdit na kole...Snažím se na vozíku sedět minimálně a aspoň o berlích těch 30m ujít, snažím se i plavat ale jelikož z mozku k nohám signál nedorazí tak jen s prknem a tam kde dostanu. Že je spousta radostí co můžete dělat jsou kecy, to vím ale snažte se. Zkuste třeba el. skůtr-www. BOGO-nehradí je ZP ale jsou mnohem lepší než el. vozíky a dají se koupit repasovaní do 30 000. Můj lékař říká, že tělo si někdy poradí samo a prostě si vytvoří jakousi obkliku-pokud nohy nejdou, že mozek nemá cestu jak jim předat informaci tak si prostě cvičením vytvoří jakýsi baipas( asi španá gramatika) a naučíte se aspoň trochu využít jiné svaly. Já sázím na kmenové buňky a doufám, že spoustě lidí pomohou, možná příjde čas, kdy budou lékaři umět mozek opravit, zacelit děravou míchu, no zatím nám nezbývá než se se svým postižením denně rvát a nevzdávat se. Držím vám všechny palce a sobě také. L
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.