Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím Vás nemáte někdo zkušenost s kurzy z Úřadu práce, kdy úřad práce hradí rekvalifikační kurzy?
děkuji
Nejlépe je se informovat na úřadu práce, jestli by Vám nenabídli nějaký rekvalifikační kurz. Většinou Vám to i sami nabídnou, jste-li delší dobu v evidenci. Jinak rekvalifikační kurzy nabízejí příbuzné oboru, který jste studovala. Což znamená, jestli jste servírka, tak nepůjdete dělat kadeřnici. Já absolvoval dva kurzy a většinou to bylo k ničemu. I když, díky tomu prvnímu mám teďka po pár letech od ukončení kurzu práci tam, kde jsem absolvoval praxi.
Já jen k těm příbuzným oborům: švagrová je vyučená na obchodce a dělá si aranžérku a před půl rokem si dělal kurz na PC. Myslím, že příbuzný obor není podmínka.
Rekvalifikační kurzy hradí nejen uchazečům v evidenci, ale i matkám na MD.
Čau
St.
Mám pocit, že kurzy delají i uhradí, ale taky pod podmínkou, že oni vás pak nekde zamestnají .. takže tak asi ... chtěla jsem přes ne taky kurz, ale radši jsem si ho zaplatila a je na mně kdy a kde tu rekcvalifikaci využiju a nikdo mne nikam nenutí ... je nejlepčí zeptat se tam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.