Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výlet do Itálie na OP?

Od: kocourovec* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, v zahraničí jsem asi 10 let nebyla, tak bych se chtěla zeptat, jak lze jet do Itálie, jestli se může jet na OP nebo jestli je potřeba pas. Jela bych tam na 4 dny. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dnes v se rádiu rozčilovala spousta lidí, kolik je kontrol mimo území republiky a jaké sankce jsou, když je cestující bez pasu, jen s občankou. Když jsou stále v prostoru Šengenu. K čemu to pak je.*sok*

kocourovec*
hodnocení

Teď jsem si vyřizovala novou OP, že jsem to neudělala jedním vrzem (jenže to jsem nevěděla, že pojedu)*nevi*

mowla*

Poikud máte OP nový, stačí...

kocourovec*
hodnocení

To by bylo fajn, protože kdoví, kdy zase do zahraniční pojedu.

hodnocení

0x

Do Itálie se chystáme letos již pošesté, pokaždé občanka stačila, nikdy nás nikdo nekontroloval a že jsme projeli hranice, jsme zjišťovali teprve tehdy, když zmizely nápisy v němčině a objeviliy se v italštině. Jaga.

Pěkný výlet, v Itálii je mnoho k vidění, 4 dny jsou skoro málo. Tak snad zase příště.:)

kocourovec*
hodnocení

No, já to dostala od dcery jako dárek (nečekala jsem to, podle mně to nebylo za co) ale byla jsem nakonec ráda, tak jedu, třeba to příště bude na delší dobu, až si najdu práci (vzali si invalidní důchod:(). Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]