Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co sepsat při rozdělování majetku?

Od: ivina* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, všem.

Prosím o radu týkající se porozchodového vyrovnání. Měla jsem 11ti letý vztah ( partnerský, nemanželský), který před 4 měsíci skončil. Nyní řešíme rozdělení majetku. Během let jsme si koupili byt, kde jsme vlastníky 50:50 a rozestavěli RD, kde jsme také vlastníky 50:50. Tak jsme vedeni i ve smlouvách (kupní) a na katastru nemovitosí. Máme mezi sebou dohodu, že mě zůstane byt, bývalému příteli rozestavěna stavba.

Prosím o radu, kam zajít a co sepsat. Zejména mě zajímá, jak a kde řešit změnu majetkového práva na můj byt, abych byla 100% majitelem a vše bylo právně a správně pouze na mě ( co se bytu týče).

Děkuji za rady a zkušenosti, velmi!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Ivino, v tomto případě by mi nebylo líto peněz a obrátila bych se na dobrého právníka. Sepíše vše tak jak má být dle vašich informací, popř. poradí ke spokojenosti obou stran a řekne vám jaké další kroky jsou třeba učinit. Budete mít jistotu, že je vše sepsané tak, jak má být.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]