Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu čekat vztah?

Od: monees* odpovědí: 11 změna:

Ahoj, potrebovala bych poradit co mám dělat( je mi 20), s mým bývalým přítelem(22) nejsem 4 měsíce, rozešli jsme se kvuli tomu ze nam to nejak neklapalo, asi jsme si lezli na nervy uz a take protoze se musel učit (studoval vysokou skolu) tak nemel moc casu. Je to tak měsíc co jsme se zase zacali bavit, chodivat ven, povídali jsme si o tom co bylo v tom vztahu špatne, proč se rozpadl a tak...Minulý týden jsme byli venku a začal mě objímat a líbat mě, řekla jsem že tohle kamaradi nedelaji ale, a on že jsme přece víc než kamarádi, když máme pořád v sobě city. Chtěla bych se zeptat, myslíte, že mužu čekat od něj vztah?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dle toho co píšete je zřejmé, že od něj vztah čekat můžete. Ovšem na vztah musí být vždy dva lidé a je otázka, jestli jste jeho počínání schopná opětovat.

Záleží jaký vztah očekáváte vy, a váš přítel. Jednodennní, týdenní, z rozumu, čistě emocionální, chemický..

monees*
hodnocení

my nejsme ani jeden na ty tydenní vztahy, chodili jsme spolu rok a pul ...

hodnocení

2x

Dobrý den,

podle toho, co píšete, očekávat vztah můžete. Akorát jde o to, jaký - jestli to bude vážný vztah, a vy o něj budete stát, a nebo to může být i vztah jenom "do postele".

Podle mne bude záležet na tom, jestli o něj stojíte a jestli oba společně dokážete se změnit a napravit to, co vám předtím vztah kazilo a pokazilo.

Přeji vám hodně štěstí, ať vám to vyjde, tak jak si přejete a jak toužíte.

Přeji pěkný den

hodnocení

2x

Milá,zlatá,takovou věc přece musíte vycítit sama,musíte sama poznat,zda to ještě mezi vámi tzv.jiskří,nebo ne.Říkáte,že jste se rozešli kvůli tomu,že jste se hádali,a pak jste si to vyříkali?Zcela jistě ne,domnívám se,že váš "kamarád,"vás chce pouze na užívání,co se týče sexu,jinak ne,ostatně,zeptejte se ho přímo co vlastně chce...A nezapomeňte na to,co chcete vlastně vy?*uf*

janka2
hodnocení

0x

podle mého názoru, tě chce jen do postele

monees*
hodnocení

děkuju za rady:) uvídím jak to bude dal...

doplněno 04.07.12 16:02:

Myslíte si, že je dobrý to zatím nechat volně a uvídím jak to bude dal?

iz*

Nepotěším Vás: Já si nemyslím si, že by šlo o vztah, podle Vašich představ. Odhaduji, že Vás bývalý přítel jenom využije pro sex do doby, než naváže jiný vztah. Kdyby mu šlo o obnovení vztahu, choval by se k Vám (alespoň podle mne) jinak. Ovšem mohu se mýlit.

janka2

Já se obávám, že se nemýlíte

monees*
hodnocení

Měli jste pravdu, včera jsem se dozvěděla, že má holku... bude to tezký..:/

monees,

"Měli jste pravdu, včera jsem se dozvěděla, že má holku" - myslím si, že to hovoří a vypovídá za vše. Otočila bych se na podpatku a rychle, ale rychle utekla co nejdál ... *bezim*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]