Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Na internetu jsem se dočetl,že se mám namazat opalovacím krémem 30.min před, než se půjdu opalovat,ale pak když už se půjdu opalovat tak už se znovu mazat nemusím?
Pochopila jsem to dobře, že se chcete jít opalovat? Ne se chránit před sluncem a tenkou ozonovou dírou? Namazat se třeba ořechovým olejem a jít chytat barvu?
Ahááá, to jste hooodně odvážný
No, hehe, nejlepší je, když se někdo chce opalovat a naplácá se krémem s faktorem bůhvíkolik.
Jak někdo už napsal, trochu pozor na intenzitu slunce a na tu díru v atmosféře. Můj názor je, že hezčí a trvalejší barvu chytneš při pomalém opalování klidně i bez krémů, to ale určitě nelez na slunce před 3. nebo lépe 4. hodinou odpolední středoevropského času (tj. 4., případně 5. hodinou toho pitomě posunutého letního). A stačí jednou až dvakrát týdně.
Jinak ke Tvé otázce: při samotném opalování by možná mohlo stačit namazat jednou; sledoval bych průbežně mocnost toho napatlání a při pocitu, že se ztrácí, bych mazání opakoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.