Nejste přihlášen/a.
Ahojte, pomohl by mi někdo bez toho aby mě posílal k zubařce, jelikož z ní mám panickou hrůzu a nějak extra mi ještě nepomohla..Mám citlivé zuby na horké, studené, ale projevuje se to bolestí zubu jakoby na korunce, ale v posledních dnech mě střídavě bolí a nesnesitelně dolní a vrchni levá čelist a to několik zubů v řadě a bolest jde vážně od kořene..Pomohla by nějaká lepší pasta nebo tak? Jinak hygienou to rozhodně není :D o zuby se starám...
Dobrý den. Také mám doma takového hrdinu. O zuby se stará, ale k zubařce né a né. Má všechny svoje zuby. Ale občas bolí. Jen pozor, aby to nebyl nějaký zánět. Manžel používá s úspěchem Nalgesin S. Volně se to dá koupit v lékárně, asi 80,- Kč.
No sorry,ale co je to za hloupost "neposílejte mě k zubaři"?Bolí zuby?Bolí tak šup,ať už tam sedíte.Hlavu vám neutrhne ,nechte si dát injekci a ono to nebude tak horké.I když mě se to u klávesnice kecá -já patřím také k těm hrdinům co zubaře milují.Když sedím v čekárně polévá mě pot,srdce mám až v krku ,ještě ke všemu mám veliký dávivý efekt ,takže super.Ale když bolí tak bolí a jdu.
Mohla by to být i počáteční paradontoza(či jak se tomu nadává).Mě to takhle začalo.Bolesti od kořene ,ústup dásní ,odhalené krčky no a xx zubů nezachráněno a jsou venku.Na svůj věk mám bohužel už náhrady ,ale co naděláte.Já bych to nepodceňoval.Pasty nepomůžou!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.