Nejste přihlášen/a.
Paní - slečno Liduš.
musím Vás poopravit , naši spoluobčované Vietnamské národnosti již tržnici dali po požáru do stavu prodeje, v komunitě ČR by to trvalo několik let - viz výběrové řízení a další papírování -
takže než odpovíte tak si laskavě ověřte co vůbec píšete,
Vietnamští spoluobčané jsou rychlejší než Nečasův a Kolouskův úřad.
Opět se potvrdila má teorie , že i za dementní odpověd jsou body - admin by měl mazat i dementní odpovědi - NE JENOM CO SE NEHODÍ JEHO KOŃŮM-
laybor, já jsem brňák a na tržnici zajdeme a tak mohu jen konstatovat, že taková jak byla před lety už dávno není. Že opět funguje a po požáru není stopy, vím ale rozhodně to není to co bývalo, také prodejci už dávno nejsou tak vstřícní a ochotni sehnat do dvou dní to co zrovna nemají a dávno tam není levně. Docela dost jich v hangáru prodává pouze ve velkém-jiným, malým prodejcům a nebo si zkrátka u nich koupíte už jen balení např. po 10kusech triček. Také je nepříjemné když si zrovna vaří ty svoje polévky, puch je po celém hangáru. Já nenapsala, že tržnice je zavřená a vyhořelá ale, že už dávno není mega jak bývala.
Vám asi smázli odpověď, že jste tak útočný, že?
Od vlakového nádraží trolejbusem č.33 na zastávku učiliště a tam to za ním po směru jízdy je.Jezdíme tam docela pravidelně,koupíte i po kusech a dokonce i ty věci,kvůli kterým tam bývá občas velká razie,jako ve většině tržnic-hlavně před Vánocema! Prý ty zabavené věci v té době,,lépe hoří,,!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.