Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

trznice Brno

Od: mykka* odpovědí: 7 změna:
Dobry den, dozvedel jsem se,ze je v Brne velka vietnnamska trznice. Nevim jmeno te trznice,ale je pry mega. Nevite nekdo jmeno a adresu? Dekuji M.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Na Olomoucké ale díky velmi častým návštěvám PČR a požáru už dávno není mega.

laybor*

Paní - slečno Liduš.

musím Vás poopravit , naši spoluobčované Vietnamské národnosti již tržnici dali po požáru do stavu prodeje, v komunitě ČR by to trvalo několik let - viz výběrové řízení a další papírování -

takže než odpovíte tak si laskavě ověřte co vůbec píšete,

Vietnamští spoluobčané jsou rychlejší než Nečasův a Kolouskův úřad.

Opět se potvrdila má teorie , že i za dementní odpověd jsou body - admin by měl mazat i dementní odpovědi - NE JENOM CO SE NEHODÍ JEHO KOŃŮM-

lidus*

laybor, já jsem brňák a na tržnici zajdeme a tak mohu jen konstatovat, že taková jak byla před lety už dávno není. Že opět funguje a po požáru není stopy, vím ale rozhodně to není to co bývalo, také prodejci už dávno nejsou tak vstřícní a ochotni sehnat do dvou dní to co zrovna nemají a dávno tam není levně. Docela dost jich v hangáru prodává pouze ve velkém-jiným, malým prodejcům a nebo si zkrátka u nich koupíte už jen balení např. po 10kusech triček. Také je nepříjemné když si zrovna vaří ty svoje polévky, puch je po celém hangáru. Já nenapsala, že tržnice je zavřená a vyhořelá ale, že už dávno není mega jak bývala.

Vám asi smázli odpověď, že jste tak útočný, že?

hodnocení

0x

Nevim jestli je to ta "mega", ale jedna je na Olomoucké, mezi černovicemi a Slatinou.

Když budete mít štěstí, můžete se stát i přímým účastníkem policejní razie, je to tam celkem častý jev:)

hodnocení

0x

Název neznám, ale nachází se v městké části Brno - Černovice, na ulici Olomoucká.

laybor*
hodnocení

0x

Na Olomoucké ulici jsou dvě mega vedle sebe , je to naproti autobazaru AAA auto.

hodnocení

0x

Od vlakového nádraží trolejbusem č.33 na zastávku učiliště a tam to za ním po směru jízdy je.Jezdíme tam docela pravidelně,koupíte i po kusech a dokonce i ty věci,kvůli kterým tam bývá občas velká razie,jako ve většině tržnic-hlavně před Vánocema! Prý ty zabavené věci v té době,,lépe hoří,,!*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]