Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Petting před 15ti?

Od: breberka odpovědí: 10 změna:

Dobrý den.

Mám kluka, jemu je 14 mě 13. Jsme spolu dlouho a chceme zkusit něco víc než líbání... Víme, že sex ještě ne.. V jednom časopisu jsem četla, že můžeme provozovat petting a necking. Pak jsem na netu četla, že to zase ne... Tak jak to je? Jsem zmatená, nechceme mít problémy...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Na mém názoru to nic nemění...osahávejte se, poznávejte se, užívejte si spolu života, ale nezavdávejte si podměty k sexuálním hrátkám, na to máte oba a zvláště ty ještě dost času.

ron*
hodnocení

3x

Dobrý den.

Dnes je opravdu jiná doba. Ve Vašem věku jsem na něco takového ani nepomyslela. Myslím, že vůbec nemáte kam spěchat. Nechte to na později a užijte si ještě nějaký ten rok nevinného dětství. Ještě jste oba moc mladí, trochu dozrajte. Pak si to i víc užijete, věřte mi.:)

hodnocení

1x

Jste oba ještě mláďata a není důvod hledat si záminky k nějakému urychlování:) Jak jste spolu dlouho? Půl roku?

Počkejte si ještě nějaký ten rok.

breberka
hodnocení

Jsme spolu od července.

hop®

Jste spolu od července, to je čtvrtý den?

Pokud se máte rádi, klidně spolu choďte, můžete se i mazlit, ale sexuální hrátky vám nikdo nedoporučí, pokud by se o tom někdo dozvěděl, hrozí vám průšvih. Tedy spíš vašim rodičům. Opravdu není kam spěchat, čím déle se budete pomalu poznávat, tím déle vám to vydrží!

krkovicka*
Od Července?4 dny a už se chcete laskat po genitaliich?Ale ok. beru to,asi už jsem stará škola...

hodnocení

1x

Teď budu mluvit jako nepřející abatyše, ale netlač na pilu. Nespěchej, brzy zestárneš, přijdeš o všechna tajemství lásky. V 15 až budeš moci mít sex třeba taky rychle otěhotníš - a co potom? Porod, potrat, adopce?

Na takovéhle problémy máte oba ještě moře času. Líbejte se, objímejte, užívejte si léta. Ale v sexu nespěchejte. Nic vám neuteče, o nic nebudete ochuzeni stejně jako nebyly ty generace před vámi. Se svým chlapcem jsem měla první sex v 18 letech, když už jsem ho znala a myslela si, že je to skutečně ten pravý. A jsem s ním dodnes, skoro 40 let. Jsem dodnes ráda, že jsem byla zodpovědná a nevyspala se po večernících s každým. /jako některé mé kamarádky/ Podíl na tom měli i rodiče, byli /zvláště otec/ dost přísní ve výchově a dnes vidím, že dobře činili.

Opravdu nespěchej, dočkáš se i Ty, nedělej ze sebe předčasně vyžilou ženu, kterou v budoucnu nic nepřekvapí, nepotěší...

Dočkáš se, nech si pro sebe něco, co budeš moci pomsalu pootevírat a pronikat do toho.

A když jste spolu dlouho, UŽ OD ČERVENCE, tak to je tedy celé 4 DNY. *ee* /to tady už psali/. To už byste měli po tak děsně dlouhé době něco podniknout! Co takhle si zaskákat panáka? Ve vašem věku by to bylo rozhodně přijatelnější, než pronikat do tajů sexu. Na to máte ještě opravdu dost času.

buss
hodnocení

0x

To si chce počíst v trestním zákoníku, co je trestné. Ale jinak, pokud vás nikdo nenačapá a nepráskne(te) to, tak lze provozovat cokoliv... no, jste děti.

xart*

Trestní odpovědnost je až od 15 let ;), tak že kdo spáchá trestný čin pod touto věkovou hranicí nebude trestně odpovědný ;), problém by mohli mít za rok až jim bude 15 a 14, to by se starší mohl dostat do velkého problému!

Pro mladé ve věku 14 a 13 je z trestněprávního hlediska výhodnější na to vlítnout teď a po dovršení 15 let prvního z nich si dát minimálně pausu do dovršení 15 let i druhého z nich. Což bude asi těžké. Tak že, raději počkejte, máte čas, čím budete starší, tím víc si to užijete ;)

frantiseks*
hodnocení

0x

No po pravdě asi sem staromodní a sexuálně nevzdělaný *smich* hned mě nedoklaplo co to vůbec Petting znamená. Mezi nama dělejte si co se vám zdá za vhodný když s tím budete souhlasit oba ;) Ostatně když se to nikdo nedozví , že :D .

Ale neměli by ste nic takovýho provozovat ... už vůbec ne někde na veřejnosti ;) ale v soukromý ať si dělá kdo chce co chce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]