Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neumim se seznámit

Od: dary* odpovědí: 9 změna:

Máte někdo nějaký tip, jak se seznámit, nebo si našel někoho pro známost, Přestěhoval jsem se kvůli práci do města a nemám tu žádný známý, jen kolegy z práce.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Čím více se nad tím přemýšlí, tím hůře. To chce ihned na akci a mluvit. Pochválit něco (pochválil jsem opálená prsa..), vůně, zvířátko... nebo pozvání na kafe, kino, akci...

dary*

Jasně, to je ten nejtěžší zpusob jakej asi je, no komunikativní moc nejsem a chválit něco jen tak?...

hodnocení

1x

Když máte kolegy z práce, máte mnoho! Zajdete si s některým z nich posedět, a zjistíte, že některý z nich má pěknou sestru, sestřenici, švagrovou... se kterou Vás může seznámit. Horší, kdybyste byl úplně sám v cizím městě. Seznamte se nejprve dobře se spolupracovníky a uvidíte, že díky nim brzy poznáte i nějaké milé děvče. Jaga.

hodnocení

0x

Zeptám se na klíčový faktor - Jaký je váš věk?

hodnocení

0x

Vyražte na plovku, nebo si dejte inzerát, že hledáte společnici odtud..a odtud...ve věku od...do...pro volné chvíle (posezení u kávy, popovídání atd.) prostě za účelem seznámení. Je to jedna z možností a kdoví, třeba se zadaří a ta jiskra přeskočí.

doplněno 08.07.12 10:50:

Ještě jste ani neskusil a už víte, že to nefunguje? Inu, kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody...

dary*

Inzeráty nefungujou (ve většině případů) Skoro každá slečna si je jistá, že i za spousta líbivých slov stojí stejně jenom sex a zese jenom sex. aspoň mám ten dojem. No časem to možná pujde :)

frosti*
hodnocení

0x

Zkusit si dát inzerát, že jste ve městě nováček a potřebujete poznat město. Myslím, že nejprve by byl lepší kamarád a ten by vás potom seznámil s dalšími lidmi...

radek2
hodnocení

0x

Zajdi do hospody, sedni si k chlapum, dej si pivo a oni ti poradí. Nebo zajdi tancovat tam si vybereš, která se ti bude líbit, tu pozvi na rande. :)

janka2
hodnocení

0x

Ahoj Dary,

a co třeba zkusit speed dating. A máš vůbec představu o své budoucí partnerce. Třeba líbí se mi hezké štíhlé holky na bruslích ok, tak vemu brusle a jdu si zabruslit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]