Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zanet v lytku

Od: jirkasivak* odpovědí: 4 změna:

Dobry den v sobotu mě praštila rezava trubka do nohy a trošku mí teklo krev ale nic hroznyho . v nedely me otekl celí lytko tak v ponděly jsem šel k doktorce řekla žejsem dostál zanět tak my nasadila antibiotika řekla že si to mám ledovát prašky beru ják mám leduju to ale nák se my to víc šiří a mám červeny lytko skoro cely ještě to boly mám velky strach a obavy dost měto strésu jě mělí jsté tákový problém někdý děkují moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Jirko, zajděte si opět za doktorkou nebo ji zavolejte. Není nic jednoduššího ;)

mowla*
hodnocení

0x

Antibiotika máte teprve druhý den - to na jejich ´zabrání´ nestačí... Ještě alespoň den počkejte, v případě, že se potíže nezlepší, jděte znovu k doktorce. BTW - "ledování" vám pomůže od bolesti, ale k léčení nohy nepřispívá, dokonce si můžete přivodit omrzliny - zkuste ledovat méně (podle bolesti).

Zarudlá oblast by se neměla zvětšovat, aspoň ne o moc - a určitě by barva zarudnutí neměla přecházel do tmavé (nachové) či dokonce černé - v takovém případě musíte k doktorovi ihned, klidně na pohotovost!

joudic*
hodnocení

0x

Na me se skutalel zhavy spalek a mam jen malou "spaleninku" velikosti dvoukoruny, ale otekla mi na 3 dny noha az do pulky lytka jak michelin, den ode dne horsi (na wc jsem se plazil nebo skakal), ale daval jsem to do kybla s ledovou vodou a kdyz to tepalo bolesti, tak jeste na noc priesnitz zabal ze studene vody. Do tydne to splasklo, nicmene objevil jsem i nejaky vpich od jakesi potvory pod kotnikem. Sazel bych spis na to ze me pichl nejaky hmyzak prece jsem si nepopalil nart ale lytko, a ke konci byla nejvic otekla noha dole + nart.
Kazdopadne to odeslo samo, ale kdyby se mi to stalo takle roztrzene o rezatou trubku atd, asi bych si na vasem miste nechal dat tetanovku, pokud nejste od skoly preockovany...

jirkasivak*
hodnocení

doktorka koukala do pc a řikala že tetanovku mám ale pořad nato myslim .bojim se hodně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]