Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pokusím se popsat můj příběh
Loni jsem nastoupil do prváku v Jablonci nad Nisou. Tam se mě zalíbila jedna krásná holčina. Mě je 15 a jí je taky 15 ale ona je akorát starší o měsíc a 5 dní
Ze začátku jsme se skoro vůbec spolu nebavili, ale říkal jsem si že bych s tím měl něco udělat. Po delší době cca loni v prosinci to začalo. Ona na mě začala o hodině upírat zrak, a já na ní také= ona se vždycky zasmála. Ani jsem se nemohl o některých hodinách soustředit, a tak jsem se radši podíval do sešitu, jakože tam něco čtu :D. Potom jsme spolu občas prohodili pár slov. O některých hodinách když jsem byl vyvolán v lavici, a měl jsem říct správnou odpověď, a já jelikož jsem se chtěl před ní trochu předvést, řekl jsem největší blbost, která by mě nikdy v životě nenapadla- hlavně jsem ji chtěl rozesmát:D :D :D I o tělocviku jsme někdy něco hráli spolu, konkrétně třeba badminton. Potom jsme se začali trošku bavit i na FB a to pokračuje téměř do teď (moc často ale online není). Ale už se bavíme i o věcech soukromého života. I na školním výletě s ní byla sranda. A taky mě řekla "sáhni si na mě, jaká mě je zima" :D. Já byl z toho trochu vedle :D ale samozřejmě, to se nedalo odmítnout.
Už sem si myslel že je to na dobré cestě...ale měsíc před vysvědčením nám všem řekla, že odchází na jinou školu, kvůli tomu, že musela každý týden přespávat na internátě, kde se ji prej vůbec nelíbilo a že i ta škola je nic moc- i přesto že nepropadala. Na vysvědčení jsme si sedli spolu, protože to bylo naposledy na této škole. Po rozdání vysvědčení jsme to měli jako celá třída někde zapít. Ona řekla že nepůjde, protože má blbej spoj domů- bydlí v nějaké vesničce blízko Frýdlantu. Ona šla tedy ještě s jednou kamarádkou, a nakonec jsem šel i já a nakonec jsem ji doprovodil až k tramvajím. Tam jsme se rozloučili, a podala mě ruku na rozloučenou a řekla že se někdy můžeme sejít v Liberci, kam bude nově dojíždět na školu, bude dojíždět z domova. Tak strašně hezky to řekla :D Ten den co jsem přišel domů jsem byl úplně vedle, vzpomínal jsem na krásné chvíle s ní strávené, a nedokážu si představit, že příští rok už tam nebude. Dokonce jsem i uvažoval, že bych přestoupil na dopravní školu do Liberce, ale straší mě tam hrozně matika, která mě nejde ani na týhle škole((.
A teď se chci zeptat: teďkon 23. července bude mít narozky a já na ní nemám ani telefonní číslo, chtěl bych jí něco hezkého poslat...přes internet mě to připadá dosti odfláknutý. Kamarád by mě určitě její číslo dal, ale nevím, jak by se na to tvářila(((, jinak kam jí mám pozvat, kdybychom se chtěli někde sejít? Mě napadá nějakej park s přírodou. A kdyby bylo hezky tak ji pozvu na zmrzlinu nebo něco tak)). A třeba když se bavíme tak bych si na ni rád sáhnul, ale kam, někde jsem četl, že při pozdravu na rameno, později i na ruku a později dál a dál :D :D :D Na netu jsem četl, že je dobré jí dát při setkání nějakou drobnost ale já nemám fantazii, co by se jí líbilo(( . PROSÍM MOOOC PORAĎTE, HROZNĚ MOC JSEM SE DO NÍ ZAMILOVAL A CHTĚL BYCH patřit nejmíň mezi její nejlepší kamarády...Má jich spoustu, ale je na facebooku ve vztahu s nějakým klukem, ale minule když jsem se jí na to ptal, tak říkala, že se s ní pohádal(((
A ještě, častou její otázkou na mě je toto: "co slečna?" já nikdy žádnou jakože na chození holku neměl, to si jednou totiž kluci na mě vymysleli, že mě viděli, jak se líbám na schodech s nějakou holkou, a nevím jak jí to mám říct, že to není pravda :-|
DĚKUJU MOC PŘEDEM ZA JAKOUKOLIV RADU!
Láďa
Dobrý den. Ládiku, říká se, že odvážnému štěstí přeje a kdo nic nedělá, že nic nepokazí. Takže dokud Tě má v živé paměti, využij toho, tlf. si zajisti a pozvi jí na tu chůzku. Pokud projeví zájem, tak maličkost jí přines ( kvítko, či plyšáka pro štěstí). Jít někam do parku, kus pěkné přírody, to je dobrý nápad. Když jí řekneš, že jí rád vidíš a že jsi rád, že jste se setkali a přitom se jemně dotkneš její paže a usměješ se na ní přitom, také si myslím, že nic nepokazíš. A když se Tě zeptá opět "co slečna", tak jí odpověz pravdu. Že žádná neexistuje, že to byla jen hloupá provokace od kluků a Ty jsi je přitom pouze nechal. Naoplátku se zeptej, co ona a kluci, ať se také něco dozvíš o ní. Přeji Ti, aby to vyšlo a užij si krásné a pohodové prázdniny.
Ahoj Láďo Velice zajímavé čtení
Jsem v tvém věku, takže i já teď řeším své lásky
Jsem zamilovaná do kluka, s kterým jsem nikdy neprohodila ani slovo, vlastně ani neví, že existuju, ale já si myslím, že je naprosto úžasnej ... Hlavně jsem skončila základku a od září nastupuju na gympl.. no a tam chodí ten muj vyvolený. Takže si dávám velké naděje, že minimálně to bude můj kamarád..
Ale dost o mně. Říkáš, že kontakt na sebe máte, přes FB. Jestli mezi vámi není velká vzdálenost (měst), tak určitě nebude problém se stýkat
Minimálně jako kamarádi. Myslím, mně osobně přijde hezký jít s klukem (ty s holkou
) třeba do ZOO, na nějakou rozhlednu, piknik, jít si zabruslit atd:. Ukážeš, že nejsi žádný škrt a bude tě mít hned raději
Na nic nespěchej, když tomu tak bude, tak jiskřička přeskočí
A ten incident, který si vymysleli tvoji kamarádi klidně přiznej, že není pravdivý
Uvidíš, že se akorát nad tím zasmějete.. A když se tě ptá, co slčena, tak to znamená, že jí asi na tobě záleží
Prostě jednoduše jednou řekni, že jednu takovou úžasnou holčinu znáš, zační jí o ni vyprávět.. ona bude zvědavá, bude šťourat tak dlouho, než se dozví, kdo to je.. a pak řekni že ona, když na to budeš mít dost síly a odvahy
A co se týče narozenin, s tím s hlavu nelámej.. vezmi ji za ruku, obejmi, dej "přátelskou" pusu na tvář a to pro ni určitě bude milý dárek
Doufám, že jsem Ti alespoň trochu pomohla... Tak úspěchu zdar !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.