Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje poprvé

Od: bajca odpovědí: 10 změna:

Dobrej de všem chodím s přítelem skoro sedm mesícu ješte sme spolu nespaly protože on ví že já ješte nejsem připravená je mi 21 je mu 25 jsem moc ráda že me chápe,ale nemuže se kvuli tomu nejak trápit,? Vím že už to ze me trošku opadává a tak konce prázdnin by se už mohlo neco stát..budeme spolu samy na chate práve proto si mysloím že je to dobrá příležitost ,samy totiž skoro vubec nejsme a tak se jen mazlíme je to parádní, a ja sem přitom tak vzrušená že bych chtela už i neco víc,ale asi se bojim toho že nejsme samy, a že tam nekdo přijde..docela se na to aj teším jen nevim co me čeká jak se chovat vím že přirozene,ale aby nemusel taky delat všecko sám když on už panic není...a bude to bolet? napište všecko co vás napadne dekuji. Bára.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Nejdříve ze všeho mne napadlo připomenout, abyste nezapomněli na antikoncepci. A tomu dalšímu nechte volný průběh. Když se na to budete připravovat předem a řídit se radami druhých, nemuseli byste si to užít vychutnat. Není dobré snažit se být perfektní za každou cenu. Důležitá je vzájemnost _polibky, doteky, mazlení...Dělejte společně vše, co se vám bude líbit a bude to pro oba dva pěkné. Užijte si to.

stribrnak*

já bych na antikoncepci kašlal,snad přítel ví,kdy to vytasit ven,dříve to taky nebylo a co bylo dětí,nezapomen zamknout dveře,aby nikdo neviděl přítele s nahou zadnicí,přeji krásný zbytek prázdnin a at vám to vyjde

martinaa*

To není moc dobrá rada, protože "ho" nestačí jen vytáhnout ven včas. Mnoho mužů vytáhne prostě pozdě, a navíc otěhotnět lze ještě dávno, dávno před ejakulací (tolikrát zmiňovaná kapka lásky). Komu to vychází, gratuluji, ale je dost těch, kterým to "včas" prostě nevyšlo...

Antikoncepce je základ, aspoň kondom. Tedy pokud tazatelka nechce riskovat možné otěhotnění.

Ovšem s tím zamknutím dveří souhlas:D, když někdo někoho přistihne, je to pořádný trapas...

hop®

Martino, Stribrnak taky píše "dříve to taky nebylo a co bylo dětí", takže je jasné, že mnoho chlapů neví, kdy je to správné "včas" ;)

martinaa*

No právě:D A vlítnout do toho hned při prvním sexu není nic neobvyklého...

stribrnak*

dík Hope tys to pochopil

bena*

Lepší, než do sebe cpát prášky, je lepší určitě kondom. Léky obsahují spoustu vedlejších účinků a proč si ničit tím zdraví. Myslím si, že není lepší obrany, kondom je nejlepší ochrana před nechtěným nakrytím...

Alergie na latex už i zabíjela...

Prášky sice taky ale těžko se to dokazuje...

kuba12*
hodnocení

0x

Dobrý den, v první řadě, jak zde již bylo řečeno, si ujasněte otázku antikoncepce.

Trochu mě zaráží Vaše podotázka, jestli Vaše poprvé bude bolet. Myslím si, že holčina ve Vašem věku, tj. 21 let, by měla mít už v základních otázkách sexuálního života jasno. Navíc na tuto otázku lze jen velmi těžko odpovědět, neboť se jedná o záležitost velice individuální. Zatímco některé ženy první pohlavní styk může bolet a mohou pociťovat bolest i při některém z dalších, jsou i takové, které bolet nemusí. Samozřejmě zde záleží také na přístupu partnera, na příjemném prostřední, patřičném uvolnění při styku a podobně.

wallkysek*
hodnocení

0x

Rozhodně KONDOM (je to lepšínež antikoncepce dle mého názoru, aspoň ze začátku) -.- Jak se chovat? Klidně to nechat na příteli, myslím že mu to moc vadit nebude, ale taky trošku oplácet (: abysi zas nemyslel že jste až moc chladná. Nemyslet na to co se "může" stát či "co si o mně bude myslet", vypnout všechny mobílní telefony a podobně. Užít si to na 100% a pokud víte o něčem co se vám doopravdy hodně líbí tak mu to buďto řekněte, nebo ho ktomu nějak nenápadně doveďtě :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na prvni styk
Otázky na téma první pohlavní styk

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]