Nejste přihlášen/a.
Ahoj Vsem -koupil jsem starsi auto jsem zacatecnik,kdyz mi nekde klekne co delat?Komu volat,aby me odtahl?Kolik to stoji?A jak dlouho trva nez by prijeli?Kam,az me odtahnou kolik km?Platim si jen povinne ruceni to co musim
Nevím, co jste koupil za auto, ale nejlepší by asi bylo nechat na něm udělat údržbu někomu, kdo ví, vo co go. Pokud je dotyčný trochu schopný, projde základní věci a známá ,,bolavá místa´´ daného typu a Vy autu poskytnete základní péči - tedy kontrolovat a evtl. dolít provozní kapaliny - oleje, chladící kapalinu, brzdovou kapalinu, hydraulickou do serva + kontrola dohuštění pneu, tak běžné auto Vás u pankejtu moc často nenechá. Z tohoto vybočují z mé zkušenosti Renaulty, ty to zvládnou i přes veškerou péči.
Ale běžné auto jen tak samo od sebe z ničeho nic málokdy zastaví. Pokud však máte obavu, zkuste si předplatit nějaké asistenční služby - některé povinně ručení to umožňují a asistenční služby taky prodávají ,,abonentky´´. Povětšinou přijede maník v kombíku, pohrabe se v tom, a jedete dál. Aby bylo auto na odtah, to už je fakt pech.
Jinak dlouho bude trvat když pro Vás někdo pojede 15 km a jinak dloho když třeba 150km. A stím souvisí i cena jak ofiko odtahu tak i odtah kamarádem!
Musíte si něoho najít-kamaráda s dobrým aute a lanem nebo tažnou tyčí,nebo známého s odtahovkou,který uděla dobrou cenu a ještě plus -být v ...ale to se Vás netýká,máte jen rendu,ale možná že i u nich existuje něco jako RVHP či Helpárna pro auta s hydrem! (RVHP = Rychlá Vzájemná Hydraulická Pomoc)všeobecně klubová výpomoc v nouzi kolegům s citroeny!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.