Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, mám jen dotaz, asi mi všichni napíšete ať jí ignoruju a vykašlu se na ní, ale moje bývalá kolegyně a kamarádka na mě psala anonymy, podala jsem trestní oznámení a dopadlo to tak, že dostala 10 měsíců podmínky, že na mě nesmí..ale teď už jí to asi vypršelo a dnes mi volala, že jí pomlouvám a říkala bludy, které jsem o ní nikde neřekla, tak jsem to položila...chci aby mi dala pokoj! nevím, proč mi to dělá, teda spíš jde o závist a žárlivost! nechci aby mi otravovala život
díky
Podejte žádost k soudu o soudní zákaz se k vám přibližovat a jakkoliv vás kontaktovat. Zároveň můžete opět podat trestní oznámení.
Nechci už si procházet další trestní oznámení, nehledě nato, že do těch anonymů uvedla i jiné kolegyně, výslechy trvaly tři měsíce a toho okolo...a není to tak jednoduché usvědčit jí...to přece nemůžu podat jen tak, ne? té jedné psala sms, ale tím, že jí neoslovila, se jí nemohlo usvědčit a řekla, že se spletla...soudní zákaz asi taky nebude jen tak, co? ale díky
Počkat pořídít důkaz svědky a znovu podat trestní oznámení s takovými kamarády dnes jen tvrdě to není kamarád-ka ale s...
doplněno 02.07.12 23:53:Závist a žárlivost je krásná cnost
Dnešní mobily dokáží nahrávat i probíhajíci hovor... nebo aspoň reprodukovat hlasitě, nahrajte pomluvy jiným zařízením...
Sežeňte si nahrávání, vyzkoušejte, jak to funguje, zavolejte si dva svědky, nejlépe kolegyně, které také pomlouvala, a potom jej Vy zavolejte. Nahrajte její reakci na to, jak jí oznámíte, že si nepřejete, aby Vás více kontaktovala, pomlouvala a že to případně budete řešit opět TO. Myslím, že se toho chytne a nechá se vyprovokovat k dalším invektivám...
svědci a důkazy budou... účel světí prostředky!
Milá Kuřátko, Vaše bývalá kolegyně ja asi nepoučitelná, pokud jí budete ustupovat tak se jí nezbavíte a bude Vám otravovat život stále dál. Pokud chcete mít klid, doporučuji zopakovat trestní oznámení. Jinak se jí opravdu nezbavíte, jen Vaše razantní a rychlá odezva na její útoky na ni snad bude fungovat. Přeji hodně štěstí a odvahy!
Moc díky, je to vyčerpávající...ale už jen to, že se přiznala...počítač odkud to psala jí nedokázal nikdo, jelikož to bylo připojení na net před t-mobile a ani ty neoznámili policii konkrétní údaje ti nahoře si to pěkně zařídili...
nechce se mi do toho...ale asi máte pravdu :/
Spíš, jestli s tím má někdo zkušenost
Kuřátko, když někdo neustále nevkusně otravuje po tlf. a posílá nechutnosti, pak Vám poradím jen jedno. Změnit číslo a nedávat ho nikomu, o kom nejsem přesvědčená, že ho nebude zneužívat. Když ta osoba nebude znát Vaše tlf. číslo, nebude moci otravovat a Vy budete mít klid. A za to Vám to stojí!
doplněno 03.07.12 08:32:Soudní zákaz opravdu není jen tak a pochybuji, že by ho soud v tomto případě vydal. Nehledě na tahanice, kterými byste musela přitom projít...
Musí být hnusné a nechutné takhle prát špinavé prádlo, navíc před cizími lidmi /policie/, ale zdá se mi, že ta Vaše "kamarádka" je skutečně nepoučitelná. Podmínka vypršela a ona zase začíná?
Byla bych velice tvrdá. Znovu TO. Nedá se nic dělat. Aby si nemyslela, že jí všechno projde. Je potřeba, aby podobný člověk měl z něčeho strach a ten ona zatím asi nemá. Nahrávat hovory, získat svědky a do ní. Vím, že je to hrozně nechutné, ale bránit se prostě musíte. Jaga.
Ona je buď úplně blbá, nebo zákeřná a to by bylo horší.
Moc vám děkuji, dnes se nedá věřit nikomu...hodně jsem se jí svěřovala a ona na policii vše vytahla...(nepáchala jsem žádnou trestnou činnost), ale nepříjené to bylo, k tomu si vše přikreslila a začala si vymýšlet a tahat do toho další lidi...když to skončilo, tak právě k těm dotyčně napadeným se donášely "řeči", dokonce i od policiie, že jsou k nim časté výjezdy, zase někdo, že mají denné rozvodové papíry na stole a že jí někdo potkal úplně jako pod práškama...a ona mi volala a hodila to na mě!už mě fakt z toho...!dřív jsem brala antidepresiva, jelikož jsem si prošla jako dítě až do teď dost rodinnými trablemi a ona to ví...řekli mi, že si vybrala jasně slabou kořist..ale nedala jsem se a pak čuměla!ale tohle...spíš aby ona napodala trestní oznámení na mě :D že jsem jí pomlouvala...ale to i když jí vypršela podmínka by asi neměla teda...nehledě na to, že jedna bába povídala...už na to nemám...chci teď rodinu a ona mi zase chce očividně kazit prázdniny a život moc vám děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.