Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám problém najít si přítele. Zatím jsem měla pouze jeden vážný vztah před 7 lety a od té doby nic.
Potřebovala bych radu, kde a jak se seznámit a taky by mě zajímalo, kde jste se seznámili vy.
Děkuji
S pozdravem
Jana
Jani, míst je spousta... na akcích s kamarády či s firmou, na dovolené, na koncertě, v hospodě u pivka... možností je spousta. Občas najdi odvahu a oslov kluka/muže, co se ti líbí sama. Hledat můžeš i přes seznamky i na internetu. Zkus "rychlé rande", mají svoje webovky.
Ahoj Jani. Seznámit se dá kdekoliv. Na plovárně, na zábavě, třeba i v parku při procházce, v oblíbené hospůdce.. Jsou i seznamovací zájezdy pro nezadané. Seznámit se dá např. i při účasti na různých dobročinných akcí, tam se dá potkat hodně zajímavých lidí s různými zájmy a přesto najdete hodně společného... Záleží na Vašich zájmech. Já jsem se seznámila kdysi docela obyčejně, v jedné vinárně. Ale ukázalo se, že jsem byla ve správný čas na správném místě, protože s manželem už táhneme 27. rok společného života. Nebojte se, i na Vás někde čeká Vaše druhá polovina. Chce to jen se kolem sebe dobře dívat a rozhodně nevysedávat doma u TV...Přeji Vám, ať svojí lásku potkáte ještě toto léto.
Dobrý den.
Vím, že někdy a někomu dělá problémy se seznámit. Většina seznámení vzniká náhodně, neplánovaně. Čím více příležitostí k seznámení budete mít, tím je pravděpodobnější, že se seznámíte.Je léto, vhodná doba k výběru příležitostí na seznámení. Zkuste jet třeba na dovolenou, k vodě, na hudební festival, nějakou sportovní akci apod.Určitě se nějaká příležitost najde. Jen se nesnažte s někým sblížit za každou cenu. Musí to vyplynout nenásilně, přirozeně.Snažte se chovat uvolněně, užívejte si každý den i bez přítele. Každá pěkná chvilka v životě se počítá. Celková pohoda a dobrá nálada přitahuje. Já jsem se seznámila náhodně na jedné prázdninové brigádě. Nečekala jsem vztah a nakonec jsme spolu už přes 20 let.
Věřím, že se i na Vás se štěstí brzy usměje .
Já věřím na osud. Dokud on neřekne, tak nic, nic. Až si usmyslí a na někoho ukáže a řekne Běž! Ale na tuto chvíli musíte být připravená a osud odměnit alespoň úsměvem. Vstříc tomu muži. Měla a vlastně mám to také tak. Jen mi posílal alkoholiky a to je pak lepší nepotkat nikoho. Ale teď už jsem osudu řekla, ať si ho tedy nechá, že od něho hodného muže nečekám.
Co má být, to jistojistě bude. Někdy se člověk o něco snaží a pak příjde chvíle, kdy všecko, jakoby do sebe zapadne a dopadne to bezvadně.
Takže přeji laskavý osud.
Nejlépe se lidi sbližují při fyzicé práci a společné aktivitě, třeba sportu
Já se s přítelem seznámila na závodech, kde jsem získala i mraky známých. Nedoporučuji lovit v barech a hospodách, tak jsou chlapi většinou hledající sex či jiné povyražení...
Hlavně neseďte doma, lidi sbližují společné zájmy a zážitky
Kde se seznámit? Prakticky kdekoliv. Někdo se seznámí v práci, jiný při sportu, ve vlaku, v autobusu... Nebo na internetu. Internetové seznamky bych nezavrhovala, chce to dobře hledat a určitě se mezi spoustou mužů, co se jen tak baví, najde aspoň jeden slušný mužský, který se chce taky vážně seznámit. Jo a seznámila jsem se internetově, jelikož jsem usoudila, že za pecí, když budu sedat v koutě, manžela asi opravdu nenajdu. Tak jsem se přesunula kousek dál - k monitoru počítače.
Janičko, něco změňte. Oblečení, vyzáš nebo něco udělejte se sebou. Udělejte se krásnější a vydejte se na lov.
Seznámení je hlavně o KOMUNIKACI ... seznámit se lze prakticky kdekoliv, ale dle mého názoru je to nejlepší na nějakých společných akcích kde kamarádi přivedou kamarádky a kamarádky zase kamarády apod.
Je léto, tak se hezky a trošku vyzívavě oblékněte, nahodte úsměv od ucha k uchu a vyražte ven! LOVU ZDAR!
Ahoj,
děkuji všem za rady, akorát mě mrzí, že si z toho tady někteří děláte diskuzní vlákno, je přece plno jiných webů, kde si můžete chatovat dle libosti, mrzí mne to, protože mne to dost trápí a vadí mi, že někteří lidé z toho tady mají srandu, když nechci přeci poradit, tak nic nepíšu
Janka, nebuďte tak cimprlich. Nikdo vám přece nedá přesný návod, jak, co a kde máte udělat. Z každého příspěvku si vezměte to, co si myslíte, že je důležité anebo co vám může pomoci ve vaší bezradnosti a pocitu opuštěnosti. Recept je jen na bábovku, na vztahy ne! Zasmějte se, zkecněte, neberte sebe a svou situaci tak vážně. Osud to nemá rád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.