Nejste přihlášen/a.
Ahoj přátelé. Rád bych se zeptal na jednu věc, jestli to třeba také namáte někdo z Vás apod. Dneska je to přesně sedmý den, co trpím velkou únavou přes den, malátností, točí se mi hlava, divně se mi přeostřuje vidění, tak jakoby zpomaleně. Nejdřív jsem si myslel že je to nízkým tlakem, tak jsem si ho měřil a ten je v pořádku. nejhorší je to přes den. K večeru od 18-19:00 se to zlepšuje a nelepší je to večer a i kolem půlnoci, to jsem fit. Ze stresu to není, z nevyspání taky ne. Spíš abych řekl pravdu tak si myslím, že by to mohlo být z toho počasí teď. Chvilku jsou vedra, potom dusna, do toho bouřky, prší apod. Nikdy jsem na to ale moc netrpěl, tak nevím že by najednou teď... Bude mi 30. Vím že bych asi měl jít k doktorovi, ale já vždycky chodím když už to vidím jako nevyhnutelné. Nemáte někdo něco podobného, nebo nějaký tip co by to mohlo být. Děkuju moc.
Možné je všechno... Já mám teď taky období, kdy spím jako dudek a ráno mě budí budík (obvykle se budím sama před zvoněním). Stává se mi tížeji, někdy se mi i motá hlava a po obědě začínám být unavená... Když neusnu a přejdu to, tak se to pak k večeru taky zlepšuje. Když ale usnu, tak na pár minutek a pak jsem fit.
Počasí je "potvora" a je fakt, že střídání tlaků tomu vůbec nepomáhá. Jestli ale chcete mít jistotu, za lékařem si skočit můžete vždycky. Mohl jste mít třeba klíště a ani o tom nemusíte vědět. To se pak taky projevuje celkovou únavou...
Dobrý den.
Také si myslím, že je to počasím. Jsou velké teplotní rozdíly. Minulý týden bylo celkem chladno a teď úplná pec a do toho ještě bouřky. I já jsem unavená, nesoustředěná. Pomáhá mi dodržování pitného režimu, odpočinek, lehká jídla, vitamíny a "prázdninový" režim. Co nemusím - nedělám. Ani to v tom horku nejde. S návštěvou doktora vyčkejte, pokud se Váš stav nějak výrazněji nezhorší.
Jak to říkal,Hrušínský tej babce,ráno pěkně pomalu z postele,atd
nechce to jíst mastný jídla,zeleninku a raději být v chládku,po ránu štamprdli slivky
Bedřich Rambousek: Klouby. Kolikrát nemůžu ani vstát.
doktor Skružný: Ale vstaneš!?
Bedřich Rambousek: No, nakonec jo, páč musím.
doktor Skružný: Tak si nestěžuj. Jsou lidi, co nevstanou.
Děkuji za názory. Dneska musím říci že je mi paradoxně nejlépe za posledních 7 dní, ale že ybch byl úplně fit, to se tedy určitě říct nedá. To klíště mně taky napadlo, ale to už bych měl přisáté týden a to bych ho už asi objevil.
Tohle je skvěle léčitelné klimatizovanou kavárnou, velkým, dobře udělaným frapé, a tichou chvilkou s novinami (hřející notebooky nedoporučovány) K doktorovi nechoďte, leda tam něco chytnete. Vitamíny, chládek (ale pozor na teplotní skoky a průvan) a bude to dobré. Zvlášť jestli konečně projdou ty slibované bouřky a vyčistí vzduch
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.