Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,před týdnem mě odešel pc..totálně mtvý,jelikož mám naněj ještě 1 rok záruku,tak jsem ho donesl do prodejny...prý dojede technik a podíve se mě nato,pak mě volali z prodejny,že prý byla základni deska politá,což je totální blbost a od toho prý zkratoval hardware...technik si to zebral sebou a ještě se neozvali a prý mě možná reklamaci neunají...jelikož ten notebook mám rok a už to je třetí problém,tak nevím...poprvé me odešel harware,unali to...podruhé mě odešla cd romka a opět to uznali..teda to je potřetí a tvrdí,že je to politý,ale já to opravdu nepolil...co mám dělat,když budou chtít opravu zaplatit?jaké mám práva?
Možnosti jsou jen dvě...buď to uznají, nebno neuuznají...Buď se se stanoviskem firmy ztotožníte, nebo ne...
Deska mohla být politá z doby kdy ten noťas někdo skládal...pokud firma poruší nějaké formální postupy dané zákonem, máme tady ČOI...a nakone nezávislé soudy, za své peníze si NIKDO nebude kupovat ZMETKY...ten kdo vyrábí zm,ětky, ten by měl ZKRACHOVAT...Když ty zmetky nebude nikdo reklamovat, bude je zmetkař dál vyrábět a zaplavovat trhy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.