Nejste přihlášen/a.
Dobry den
Vlastnim telefon od Vodafone ktery jsem mel 2x na reklamaci a nyni pujde po 3. se stejnou zavadou.
Jedine co nevim je, jestli na vraceni penez staci zarucni list nebo maji pravo pozadovat i danovy doklad (kupni smlouvu)?
Telefon mam z 2. ruky a danovy doklad nemam.
Pokud chceš vrátit kupní cenu, musíš nějak prokázat její výši - např. uvedením na záručáku (když prodejní doklad nemáš) - je tam? Pokud ne - máš možnost získat aspoň kopii dokladu od původního kupujícího?
doplněno 09.02.13 20:15:Pokud budeš schopna Vodafonu definovat o který doklad jde - např. jeho číslo apod..., možná pochodíš - nevím.
doplněno 09.02.13 20:31:Pokud nejsi schopna předložit aspoň kopii prodejního dokladu (nebo nějaký jiný doklad o koupi - výpis z účtu apod.), záleží na domluvě s obchodníkem - měla by stačit vazba IMEI - paragon (faktura), ale nemusí.
doplněno 09.02.13 20:41: Ježíííš - sorry, chlape - nějak jsem získal dojem, že jsi holka...
S Vodafone mám zkušenost s reklamací jen jednu - reklamoval jsem tehdy ´měsíční´ vyúčtování - a to byl tedy zážitek... S telefonem (apod.) jsem nikdy problém neměl.
Na puvodniho majitele jiz nemam kontakt. Cenu musi mit evidovanou Vodafone (musi mit kopii dokladu)
Pri reklamaci nactou IMEI telefonu a vidi, ze to byl clovek ten a ten a do kdy je zaruka. IMEI je sparovan s dokladem. Jde spis o to, jestli ze zakona maji narok po mne chtit i doklad a ne jen zarucak.
Teoreticky by ho chtit nemuseli ale spis jsem potreboval nejakou praktickou zkusenost s Vodafone
P.S.: nejsem zenska ale chlap
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.