Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První milování vs otěhotnění

Od: lindus* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,
včera večer jsem měla první sex. Můj přítel to stihl a vyndal ho ještě před tím, než se udělal, ale postříkal mě. Zdálo se mi, že sperma steklo dolů. Je možnost, že budu těhotná, když mi sperma teklo po vagině? Děkuji za odpověď.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

pozdě bycha honit!

je to klidně možné, nejen kvůli tomu, co se stalo po jeho vyvrcholení.

Je tu další možnost, o které se píše na google.sk/...

takže doporučuji přečíst, a pokud se včera večer nic nestalo, tak v budoucnosti používat antikoncepci.

eulalie*
hodnocení

1x

Ano, můžete otěhotnět - např z tzv. kapky lásky. Něco si o tom přečtěte. Jste prostě naprosté trdlo, milovat se bez kondomu. To tomu svému příteli tolik věříte?

hodnocení

0x

Dobrý den. Vždycky si dvakrát rozmyslete, než připustíte pohlavní styk bez kondomu. Je to rizikové. Pohlavní cestou se přenáší nejen HIV, ale i spousta dalších nemocí. Těhotná být můžete, nej to.

hodnocení

0x

Přesně, jak říká Viky. Jste zřejmě oba dosud v otázce sexu nezkušení, partner se neumí ještě dobře ovládat, aby včas stačil... A na malér je zaděláno. Navíc stačí někdy i tzv. kapka touhy, před samotným vyvrchlením. I ta může obsahovat spermie, i když jen nepatrné množství. Ale ona stačí někdy, mrška, jedna.

V každém obchodě, v každém supermarketu si můžete zcela anonymě koupit kondomy. To už není jako před lety, když paní vedoucí z vesnické drogerie znala celou ves a věděla, kdo...*smich*

Kromě nechtěného otěhotnění Vás ochrání i před případnými pohlavními nemocemi. Člověk nikdy neví. A k sexu byste měli oba přistupovat zodpovědně. Jaga.

lindus*
hodnocení

pro všechny, my jsme kondom měli. Zas tak blbá nejsem, abych s ním spala bez kondomu. Ale on si ho prostě pak sundal a postříkal mě... zbytek znáte

skye*

Teď jsme se s manželem docela zasmáli. Tak Vy jste tak chytrá, že máte po celkou dobu styku kondom, ale pak ho necháte, aby si ho sundal a postříkal Vás? *smich* Tak to zase tak chytrá nejste. Pravděpodobnost otěhotnění je sice mnohem menší, ale pořád tady je, ne že ne.

ron*
hodnocení

0x

Doberý den,

pokud jste tedy opravdu celou dobu kondom měli, tak z toho jak situaci popisujete těhotná být nemůžete. V každém případě takové praktiky neradím. Rozhodně používejte kondom celou dobu styku, chraňte se před nechtěným těhotenstvím i před pohlavními chorobami. Nechte si předepsat hormonální antikoncepci. Budete mít ochranu před otěhotněním ve svých rukou.

Sex k lásce rozhodně patří, ale jen ten bezpečný a chráněný, berte to zodpovědně a s přítelem si o tom promluvte.

hop®
hodnocení

0x

Myslím, že můžete být v klidu. Pokud jste se opravdu milovali s kondomem, stékající sperma po ukončení styku by se nemělo dostat "dovnitř"...

hop, jojo, nemělo. . .

hop®

Já vím, také říkám, že 100% je vždycky moc... *nevi*

mike32*

Co se týká toho stečení sperma ... NE ... z toho fakt neotěhotníte ... co se týká toho včasného vyndání před vyvrcholením ... já to praktikuju se svou přítelkyní dva roky a nikdy nic z toho nebylo ... kapka lásky a pravděpodobnost otěhotnění je zhruba 2% ...

Je dobře, že jste použila kondom ... pokud k vyvrcholení nedošlo uvnitř ... 99.5% těhotná NEJSTE!

doktor UZEL

martinaa*

Nikdy neříkejte nikdy. Je spousta případů, kdy žena otěhotněla různými způsoby, až tomu skoro nemožno uvěřit.

Mám ale výhradu k té přerušované souloži... pokud to risknete (neuvádíte, zda s kondomem nebo bez), klidně ji praktikujte, ale nikde nedoporučujte. Je to jedna z nejnespolehlivějších metod. Sice máte pravdu, že skrze kapku lásky otěhotní málo žen, ale asi byste nebyl rád, kdyby se k těm málo procentům řadla právě Vaše partnerka?

A pánů, co si mysleli, že to stihnout vytáhnout, a nestihli, je také poměrně dost.:)

stribrnak*

sperma je sperma,to nikdy nevíš kam se pustí

hodnocení

0x

Ne nadarmo se říká Stačí kapka a jsi taťka" ... :)

askmenow*
hodnocení

0x

Těhotná můžete být, i kdyby tam nic, jak říkáte, nestehlo. Z penisu se totiž už během erekce, dlouho před vyvrcholením, uvolňuje malá kapička, která může obsahovat spermie.

Takže po menstruaci (i kdyby e dostavila!) si udělejte těhotenský test a příště už jen s kondomem, jasné!?

doplněno 02.07.12 01:22:

Ach, teď čtu, že jste kondom měli. No... nechápu moc váš erotický postup, ale budiž. To musíte vědět vy, kam vám to steklo/nesteklo. Pokud si nejste jistá, zůstala bych u toho, že po menstruaci, i kdyby k ní došlo, by bylo dobré si udělat preventivní těhotenský test.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma první milování

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]