Nejste přihlášen/a.
Zdraste,
mám problém se žárlivostí, ne z mojí strany ale ze strany "kámošovi". Do uvozovek proto, že netuším, zda-li ho můžu považovat za kámoše, nevěřím mu. Dozvěděl jsem se že na mě žárlí a jelikož nejsme už děti (mně 17, jemu 18) tak sem si s ním promluvil. Strašně se omlouval, bla bla bla a že žárlí na celý můj život že mi všechno vychází, dokážu se pohybovat na tenkym ledě co se týče školy(konkrétně rozhovory s učitely, které jsou mírně přidrzlé :D ), mám přítelkyni, o známky se nemusím starat, atd... je toho hodně co mi tam všechno jmenoval zabralo 30 minut. Pak je v tom tedy i holka, která se dá považovat za "Friend with benefits", on se do ní zřejmě zbláznil, ona mu sice řekla že ho nechce, ale pokaždé když jsme my tři pohromadě, tak se ta dívčina věnuje z 90% mně a je vidět že ho to fakt s*re. Noc z toho bych neřekl a dal mu prostě sbohem, ale poblém je v tom, že patří k dalším dvou kamarádům, jednoho z nich považuju dokonce za nejlepšího kámoše, ti tři se znají už od základky, já se k nim "přifařil" na střední škole. Nechci bejt klínem v jejich přátelství, ale díky té žárlivosti nemůžu jít s nimi zahrát biliard, bowling nic, protože ten co žárlí se vždy na mně nasere a pak zkazí náladu všem, ze začátku sem to trpšl, ale teď už s nimi radši nechodím. Ňáký rady jak tudle situaci řešit?
Jsou sympatie ,a taky jsou "antisympatie" ,prostě stává se ,že člověku někdo takříkajíc nesedne ,a myslím ,že ten druhý s tím nic nenadělá ,..,bývá to občas i vzájemné ,že si lidé "nevoní" ,myslím ,že je nejlepší si jít z cesty ,pokud to jen trochu jde a nebudit dábla ,protože všichni ho v sobě máme za určitých okolností
Za a) nechoďte ven ve třech- Vy, Friendka s benefity, a on. Dělá křena, možná jen proto, aby jí byl blízko, ale příjemné to není nikomu. Buď běžte ven s kamarádem, nebo s benefitkou
Za b) píšete, že jste mu jeho chování mezi kamarády trpěl. Proč jste se neozval, ať toho nechá, že blbými poznámkami a chováním kazí náladu všem ostatním? Jaký má důvod zkazit každý společný večer? Kdysi se o tohle pokoušela známá, bývalá kamarádka. Tak jsem se přede všemi zeptala, co si na mě hojí za mindrák, že má pořád hloupé poznámky a narážky. Začala cosi koktat a ostatní si uvědomili, že s ní vlastně neměli za poslední dobu jediný fajn společný večer.
Pokud to jinak nepůjde, zřejmě se budete s kamarády muset přestat stýkat. Já také přišla o spoustu lidí (bývalé družstvo), kvůli třem zákeřným a zlým lidem.
A fajn lidi našla zase jinde.
Zdravím. Walkýsek, pokud na Vás někdo opravdu žárlí, pak je to především jeho problém. Proč byste měl ustupovat a stranit se přátel Vy? Když se odtáhnete od přátel kvůli chování jednoho z nich, mohou to ostatní brát tak, že se ve svých úsudcích onen "žárlivec" nemýlí. Proč byste se měl přestat stýkat a chodit se bavit s kamarády jen proto, že jeden z nich má a Vámi problém? Jste svéprávný člověk, chovejte se podle toho a pokud k tomu má někdo výhrady, ať si léčí své mindráky jinde. Povzneste se nad jedince a nevzdávejte se přátel, jestli-že ostatní o Vaše přátelství stojí. Ono se dá všechno vysvětlit, leccos přejít, či ignorovat a být nad věcí. Je to hodně o tolerantnosti a o našich nastavených prioritách. Je to jen můj názor, Vám přeji krásné léto a prima kamarády.
Já se straním, protože se přeci jen znají dýl, tudíž by se dalo říct že má větší "právo" být v kolektivu. Jinak děkuji za názor, jenom nechápu jak někdo může někomu závidět jeho život. Přeci každý má život takový jaký si ho udělá. I když je pravda že někdo pro to má větší předpoklady než jiní (Einstain)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.