Nejste přihlášen/a.
dobrý den,nevím co si mám myslet. moje přítelkyně, se kterou rok bydlíme si začala psát s kolegou. lepe řečeno on začal na ní dotírat. jí je 18 a jemu 36. řikala mi, že se ji líbí už dřív, ale nic víc. řikal jsem ji, že jestli na ní má narážky, tak se do ní určitě zakouká. a je to tady. byl jsem si s přítelkyní sednout a ukazovala mi, že ji psali na sociální síti, jak se na ní těší a až pujdou na pivo a že budou spolu. napsala, že se taky těší.dále ji psal, kdy mu udělá tu masáž a ona napsala, že neví, že není kde ani. na konec ji napsal, musim jít broučku, těším se na TEbe na zítra a ona odepsala OK...papapa. když jsem ji řikal, proč mu psala teda, že se taky těší a proč mu psala, že mu udělá masáž, když mi tvrdila, že ji neudělá, tak odpověd zněla, že k tomu stejně nikdy nedojde, ale že tj kolega jedinej, se kterym se dá v praci normálně bavit a nechce si ho poštvat proti sobě. na to, proč psala, že se na něj těší mi řekla, že se těší na to pivo, ne na to, až budou spolu. když jsem ji tvrdil, že mu dává šance, tak jsem tvrdě narazil, že tj jeho problem, co si myslí. řekla mu, že má přítele a že tím to pro ní hasne. že jestli to nedokáze pochopit, tak tj jeho problém. požadal jsem ji, jestli by mu mohla napsat, nebo aspon obbčas připomenout, že má přítele, aby si od schůzky nic nesliboval, tak mi řekla, že každý ženský by se libilo, kdyby ji chlap lichotil. i chlapoví by se prý libilo, kdyby mu hezká ženská lichotila. věřím, tomu, že je přitelkyne od rány a že s ní nim neměla. taky si vážím toho, že mi ukazala, co ji psal, jak se na ni těší a nesmazala to. mohla to tutlat a dělat jako že nic. nevím co dělat. jeslti ji věřit a nechat to být nebo jestli se do toho vložit. nebo jeslti počkat až pujdou na pivo a pak se uvidí. on prostě jde na pivo s tím, že se těší, až budou spolu a ona jde na pivo s tím, že jdou pokecat. ale aby mu občas řekla, at si nic neslibuje od toho, to ne. nechá si lichotit. nevim prostě co si myslet. mame spolu i barak, který jsme ted koupili, máme pejska a plánujem rekonstrukci oken. přítelkyne se ke mě chová furt hezky, chytáme se za ruku a mazlime večer v posteli. není naznak, že by se ke mě neměla nebo se chovala jinak. ikdyž ji je 18, tak už bydli sama od 15ti let a předtim bydlela s přítelem přes 2 roky. věřím a začal jsem s ní chodit kvuli tomu, že ji život něco naučil a že ví co chce. jenže ted nevím, co si myslet a jeslti to mám nechat být . diky za nazory
Dobrý den. Pokud Vám to dělá starost, záleží jen na Vás, kolik toho budete své přítelkyni tolerovat. Nikdy to nedělá dobrotu, když se do vztahu plete někdo třetí. Vadilo by to každému, komu na vztahu záleží. Vaše přítelkyně vysílá impulsy, dělá jí dobře, že o ní někdo projevuje zájem...Ale pokud má vztah, měla by vědět, že nikdy neví, co se může stát. Do hlavy druhému nevidí a pokud se jí kolega líbí, nikdy nemá jistotu, že zůstane jen u toho. Vyvolává to u Vás pochybnosti, to by pochopit měla. Pokud se chce s někým scházet na pivo, proč byste nemohl být u toho i Vy? Pokud je to z její strany tak nevinné a o nic nejde, neměla by jí přece Vaše přítomnost vadit. Může Vás alespoň oficiálně představit, aby kolega viděl, že to s Vámi opravdu myslí vážně a s ním jde opravdu jen na to pivo a kus řeči...
doplněno 21.01.13 09:09:Vaše přítelkyně by měla Vaše obavy pochopit a pokud jí na Vás záleží, měla by Vám dokázat, že opravdu o nic nejde a že si děláte zbytečnou starost. Pokud se bude scházet s kolegou a Vás z toho vynechávat, potom se těch pochybností nezbavíte a bude to mezi vámi dělat zle...
doplněno 21.01.13 11:37:Váš vztah mi přijde hodně divný, podle toho, jak doplňujete své příspěvky. Jste odhodlán jít partnerku, s kterou rok žijete, špehovat, abyste se přesvědčil, zda jí můžete věřit, nebo ne? Důvěra buď je anebo není. Jakmile se vloudí do vztahu pochybnosti, není to dobré...Když Vám partnerka říká, že nemá nic proti tomu, abyste také zašel někam s jinou ženou, že proti tomu nic nemá, pak mi to přijde jakoby říkala - dělej si co chceš, když mi nebudeš v ničem bránit a do ničeho povídat...Každý si svůj vztah brání, vy ho zbytečně vystavujete riziku a pochybnostem. Pokud Vaše partnerka není schopná respektovat, že se Vám nelíbí, aby se sama scházela se starším kolegou a navíc vyžaduje, abyste to toleroval, pak si o Vás buď myslí, že jste trouba, kterého má omotaného kolem prstu a s kterým vždycky všechno srovná, nebo touží po něčem jiném, než budovat vztah s Vámi a hledá únikový prostor. Nechci Vás nijak zraňovat, je to jen můj pocit z Vašeho psaní.
Na to,že jí je osmnáct se už chová docela vyčůraně a asi využívá svého mládí a toho,že se chlapům líbí.Psát si s někým takovéhle SMS a sházet se s ním,když má přítele od ní není pěkné a argumentovat tím,že s ním chce dobře vycházet v práci?To jde i když s ním bude jednat pouze, jako s kolegou.Tohle už je lehce za hranou a může se to v práci otočit i proti ní.
doplněno 21.01.13 10:36:Možná by se ta přítelkyně jejího kolegy moc divila,kdyby věděla,co o ní vaší dívce psal.To chlapy přesně říkají,když chtějí holku do postele,že jim to doma neklape atd.A vaše dívka tím ,že vám ukazuje,jak o ní stojí jiný,tak vás vlastně chytře provokuje k tomu,aby jste se víc snažil jí dělat ,co ona si přeje.A v práci zase koketuje s kolegou,protože od toho čeká nějaké výhody.Promluvte si s přítelkyní jejího kolegy,nebo navrhněte přátelské posezení ve čtyřech.Možná by se vaše dívka divila,jak se bude kolega chovat ke své přítelkyni,s kterou si údajně tak nerozumí.
doplněno 21.01.13 10:58:Proč by měla dělat masáže chlapovi,který je jen její kolega z práce,to nějak nechápu.Vy také masírujete kolegině z práce , píšete si s nima takové SMS a chodíte s nima někam jen ve dvou?S kolegy z práce se chodí přece na pivko s celým kolektivem,nebo aspon s partou a ne ve dvou.!
taky se ji ptal, na jak dlouho může jit na pivko, aby neměla doma problemy ,tak pry podle toho v kolik pujdou. ale jako vyloženě, že by mu psala něco, aby z toho se dalo vydedukovat, že o něj má zájem, to ne. jenom ohledne ty masaže odpoveděla vyhybavě, že neni kde. tak psal, at něco vymysli a ona že nic vymýšlet nebude. pak psala, že se ji libi, když ji chlap lichoti a že neví o žádné ženské, které by se to nelibilo. jinak spiš stručně odpovědi. on hodně dorážel hlavně. ona nic oplzleho apod nepsala...teda zatim
máte naprostou pravdu, taky si s nikým nepišu a nechodím ve dvou z prace. jen tak ve dvou si člověk z prace sednout nejde. ještě chvilku se s tím budu prat a uvidim jak se to vyvrbi tento tyden. jelikož se ale znám, tak to vydržim max do zitra. nebo možná počkám před hospodou kam pujdou ( počkam stranou ) a uvidim, jeslti pujdou někam ven nebo k němu. pak by byl konec a jasný. to by byl potom rychlý proces. asi jsem ale hloupej, že to snášim, tohle psaní. jen ji moc miluju a záleží mi na ní. na druhou stranu si můžu ověřit, jestli ji opravdu můžu věřit, nebo jestli jsem rok žil s člověkem, který mi vlastně lhal a kterého neznám
Otázkou je, co všechno ti ukázala, asi by se těžko chlubila smsko, že po něm touží. Osobně bych to bral jako silné flirtování, takové dorážení většinou končí v posteli, tohle už je dle mého mimo meze kolegiálního popichování.
jj to vím také, že tj už moc přehnané, ale nevím co dělat. napsat mu nechce, protože "ji snad věřim" tak proč by mu psala. ani pro můj klid. přijde mi to už dost za hranici. tak nevim jestli ji dat ultimatum at se rozhodne co chce nebo že prostě konec
klidně vydrž. on se s ní stejně jenom párkrát vyspí a ona pak za tebou pokorně přijde zpět s prosíkem.
Bohužel tohle už je jen a jen na tobě. Já osobně bych dal nůž na krk, ať si vybere, neriskoval bych, že budu celej život přemýšlet jak to bylo nebo jak to je s dalším kolegou, ale život je to tvůj, takže popřemýšlej, sepiš si všechny pro a proti a pak jednej dle svého uvážení.
To ,že se ji ptal,na jak dlouho může jít,aby neměla doma problémy,ji on chytře hecuje.Ona si pak řekne,že ji nemá kdo omezovat,na jak dlouho může někam jít.
doplněno 21.01.13 11:15:Připadá mi,že si je vaše dívka vámi až moc jistá a proto klidně flirtuje s jiným.Žárlí na vás aspon trochu?Jestli jo,tak ji chytře řekněte,že by jste mohl dělat to ,co ona a jak se jí to bude líbit.Že po vás jede jedna hezká holka,jestli ji máte pozvat na pivko,že až by se připila,že by vás potom třeba namasírovala.
když mi před půl rokem psala kolegyne, jeslti bych ji nemohl jakoby dělat milence (přečetla si to, protože mi sms přišla večer když jsme leželi) tak okamžitě jsem ji musel dát telefon a už psala at na to zapomene apod...ted mi řekne, at si jdu na kafe taky s někym, že mi věří. že by ji to vadilo, kdyby mi psal někdo to samé co jí, ale věřila by mi. asi už tolik nežárlí. nevím, co ji se mnou chybí. je pravda, že moc na vylety nejezdíme, ale koupili jsme barak, máme psa, vikendy má pracovní a nemá naladu potom někde šmajdat. to, že bych šel natruc s někym ven a řikal, že by mě taky namasirovala, tak to nezabere. to pochopí, že jdu natruc a že by nic nebylo.
upřímně ti říkám, že pokud s ním někam půjde tak k něčemu dojde. Nechlubím se tím, ale opravdu to znám z vlastní zkušenosti. Osmnáctky jsou tak hloupoučké a snadno manipulovatelné. Pán ve svých 36 letech ví co na ně platí.
opravdu jako nejlepší (i když je to celkem sviňárna ) se mi jeví kontaktovat jeho přítelkyni, třeba anonymně a poslat ji na místo jejich schůzky. to bych chtěl vidět ten kolotoč :D :D
ona měla barak zdědit, ale kvuli určitym věcem se měl prodat, tak jsem ho koupil. je vyloženě na mě napsaný a hypoteka taky.
Tak o čem přemýšlíš? Nelíbí se ti to, tak jí to dej jasně najevo a pokud se jí to nelíbí, může jit bydlet ke kolegovi. Já myslel, že řešíte společné vlastnictví. Nastěhovala se ti do baráku, tak musí dodržovat určitá pravidla. Pokud ne, co s ní chceš dělat? Když ti tohle dělá po roce, kdy by ještě měla být do tebe zamilovaná. Co bude po 5ti, 10ti, 15ti letech, až spolu budete jen ze zvyku? To si odskočí a zase přijde zpět? To snad ne?
mam takovou blbou vlastnost, že ji věřim v otm, že zatim asi nic nebude. jen to, že ji tj příjemný a že chce flirtovat. ale je pravda, že jsem hodně na vážkách a chci ji dát šanci, aby mi to dokazala, že ji můžu věřit. jen mě mrzi, že pro mě neudělá to, co já pro ni. kdybychom se rozešli, tak barak prodám. ten barak měl byt její a já bych v tom baraku sám nebyl a už vubec ne, když měl byt její. ale taky mám vlastnost tu, že se neumim udržet a neptat se ji a neřikat, aby mu to nepsala atd...což je pochopitelný, aspon teda pro mě.
No, spíš mi přijde, že jsi línej řešit problém. Zatím nic nebude? A až bude, tak co? Bude ti říkat, že to byl omyl, že tě šíleně miluje? Měl by sis to v první řadě srovnat ve své hlavě a rozseknout to. Buď jí nech ať v tom pokračuje a neřeš to, nebo to vyřeš rázným způsobem, nic mezi neexistuje. Chceš to řešit, ale nechceš to řešit, to je jen lenost, nebo nevyzrálost řešit problémy. A že v tom baráku sám nebudeš? No a co? Tak ho prodáš a koupíš jinej, to je stnad jedno, důležitý je, že je tvůj.
řešit problemy se nebojim a linej taky nejsem. kdyby mě jednou podvedla, tak už bych ji nikdy nevěřil. jsem takovej, že ted se ji snažim věřit, ikdyž tj těžký, ale jakmile by mě podvedla, tak končí. nedokázal bych žít s pocitem, že by "včera" na ní ležel jiný. jj barak bych prodal a bud bych šel zpět k rodičům a nebo koupil jiný, jak řikaš. u rodičů bych mohl šetřit a uživat život a kdybych měl barak, taky by to bylo super.
Promiň, ale podle mě línej nebo nerozhodnej jsi. Když si vybírám partnera, vyberu si takového, se kterým se budu cítit dobře a kterému bude dobře se mnou a nebude dělat věci, o kterých ví, že mi vadí, stejně jako já nebudu dělat to, co se mu nelíbí. To, co tady popisuješ v začátcích vztahu mi napovídá, že spolu dlouho nevydržíte. Ona bude chtít volnost a omlouvat to důvěrou, ty to chtít nebudeš, ale budeš se utěšovat nebo jí kontrolovat, promiň, ale to není vztah.
nám bylo do ted dobře. neměl jsem duvod ji podezirat nebo něco vyčitat. vždy, když ji někdo napsal, tak ani neodepisovala a nebo ho odpalkovala. v tomhle jsem si toho na ní cenil. jenže ted přišel tenhle problem. mi tak dochází, že když to udělala dřív, tak to mohla udělat i ted a říct, že má přítele. asi máš pravdu. tohle by prostě nemělo takhle fungovat. bud prostě přestane a srovná si to v hlavě, nebo náš vztah nemá cenu. jenom to pomyšlení, co ji piše mi vadí. aby ji někdo jiny psal broučku, než já, tj nepřijatelný. aby ji někdo psal, že se na ni těši, až budou spolu a ona jenom přikyvovala a řikala, že se ji to libi, když ji někdo lichoti. libit s eji to může, ale pořádek musí byt. vztah je o kompromisu a já kompromisy dělam
Vůbec se jí nedivím, v 36 je chlap zralý jako víno, ale ty píšeš jako dítě...myslím že mu brzy podlehne...co chce? Do ženy a do melounu se nevidí, zeptej se jí...
Pokud nejsi dítě, dej mu přes hubu a bude klid, jsi chlap, ne?
Řekl bych asi tolik, že pokud se skoro čtyřicátník takto baví s mladou holkou, není to jen tak a 100% si od toho cosi slibuje. Na druhou stranu holčině je 18 a ať si říká kdo se co chce, prostě ještě není dospělá a evidentně jí dělá dobře s kolegou flirtovat, i když třeba nemá vedlejší úmysly. Ale je to jednak nevhodné a s jistou pravděpodobností se toto jednou zlomí ve skutečný románek.
Samozřejmě. že se kolegové a kolegyně v práci navzájem špičkují, přátelsky koketují..To není nic neobvyklého, je to přirozené a není nic špatného si sem tam s kolegyněmi vyrazit na jedno pivko. Ale všem má mít své mantinely a jasná pravidla.
Radu nemám, zvažte si sám, jak situaci řešit. Já jsem jen chtěl podat námět k zamyšlení.
Oldo,v 18-ti ji ,,život naučil,,? Ona s ním očividně flirtuje a on ji uhání,protože mu dělá dobře dobývat mladou holku.Od toho už je jen krůček k nevěře.Buď dejte rázně najevo,že s jejím chováním nesouhlasíte a nebo ji raději pošlete k tomu 36-ti letému.Ať si vybere.No,on asi taky nebude hned nadšený z toho,že by se k němu chtěla nastěhovat.
že se mi to nelibi, jsem ji dal najevo. řikal jsem, aby mu napsala občas, že má přitele, aby si nic nesliboval. pry mu to ale už řekla a je to jeho problem, jeslti si dělá naroky nebo ne. hodně jsme se kvuli tomu i pohadali, jenže si stoji za svym, že to nic neni a že ji mam věřit. na vikend se nikam nedostanem, protože dělá v obch.řetězci a dělá i o víkendech. navic nejsou penize, když jsem si bral hypoteku a budem platit okna. takže nikam vyrazit na vikend nemůžem. on dělá pekaře, je pod agenturou a bydlí s přitelkyni, se kteoru chodí už 6let, ale nebaví ho to a neví s ní budoucnost. to mi taky ukazovala, že ji psal. asi za tím nic nebude, když mi ukazala, co ji psal a společně jsme to v klidu probrali, ale stejně mi to hlodá v hlavě. řikam ji občas, že ji miluju a věnuji se ji. nevim, co ji chybí...jeslti ji neco chybí.
doplněno 21.01.13 08:39:to vím, že ji vybízí. ona to taky ví. psala to i své segře. to si prý smazala ze sociální sitě, protože bych si to blbě vynaložil, ale že mi to řiká, abych ji věřil. řikala mi, že se těší na pivo, až půjdou, jenže moje představa, že na ni bude dotírat, mě děsí. ona to ví, že něco zkusí, že ji třeba pozve domů. mam sto chutí u te hospody čekat 3 hodiny, jestli k němu pujde nebo ne horší je to, že jsem toho schopen, abych si byl jist. je pravda, že mu nikdy nic nenapsala vyložene aby mu dala šanci. jenom mu odpovidá a jakoby se drží opodál a nechá si lichotit. sama mi řekla, že ji to dělá dobře, když ji hezký chlap lichotí, ale nic víc v tom prý není. těší se, až budem spolu dělat nová okna, až pojedem do prahy s pejskem za kamaradem apod...tak doufám, že ví co chce
diky moc, za váš názor. jenže nevěřím tomu, že by chtěla, abych šel s nimi na kafe a ani já si to nedokážu představit. sice bych měl klid, jenže ona by byla naštvana, že ji nevěřim a že si nepokecaj. já jsem spiše myslel, že když mi to ukazuje a netají, co si píšou, tak že tj plus. že to nebere vážně a nemá problem mi to ukázat, protože za tím nic není. je to těžká situace. když ji kdykoliv předtim někdo psal, tak mu ani neodepsala, ale ted, protože tj kolega, tak si s nim piše. radí mi tedy, že ji mám věřit, že náš vztah neobětuje. řikala mi, že je o dost starší, nic nemá, ani neví ulici, ve které bydlí a dělala si z toho srandu. piše spoustu pravopisných chyb atd...ale taky vím, že ji o peníze nejde
Oldo, asi máte problém, ale nedočetla jsem jej, tohle se číst nedá. . Napsat 18 řádků v jedné větě?
Zdravím,
podle mě se s ním baví hlavně proto aby měla pocit, že je pořád žádaná a jeho lichotky jí masírují ego. Možná i to je jeden z důvodů, proč vám ty sms dává přečíst, abyste jí taky víc lichotil a dal najevo, že je pro vás nejkrásnější na světě
Lichotíte jí taky? Holky opravdu rády slyší, že jim to sluší a obzvlášť když se upraví třeba na večer do společnosti.Nebo si všimnout, že je ostříhaná, má neco nového atd... V lichocení je taky důležité všímat si detailů. Jestli je to pěkná holka, což určitě je, tak slyšela už stokrát, že je krásná. Rozviňte, co je na ní krásného - oči, rty, vlasy, nebo má dokonalý zadek -cokoli. Nebo překvapte nějakou maličkostí (co moc nestojí) jako je růže, večeře při svíčkách, masáž, nebo na ni počkejte s kytkou před prací - je to klišé, ale potěší to.
Další věc, co holky i ženy každého věku taky rády slyší, je to, co se vám na nich líbí. Proč ji máte tak rád. Je chytrá? Chápavá? Usměvavá, vášnivá atd. Někdy neuškodí ten důvod proč ji milujete trochu rozvést.
No a pak je ještě další možnost: Nastavené zdrcadlo - najděte si dobrou kamarádku se kterou si taky občas někam zajdete a uvidíte, jak na to bude reagovat vaše slečna.
Zároveň pak můžete probrat váš vztah i sní trochu víc do hloubky. Přece jen na diskuzním fóru se asi člověk tolik neotevře, jako blízkému kamarádovi.
Těžkou posoudit, o co jde. Do hlavy vaší přítelkyně vidět není. Pravda může být taková, že 36letému slizounovi se zachtělo mladého masíčka, tak na vaši přítelkyni dotírá. Možná se měla zachovat jako nééé taková kamarádka a nepřistoupit na jeho hru - žádné lichotky a psaní podobné flirtu. Ale třeba v tom vaše přítelkyně nevidí nic špatného, třeba je prostě taková. Pokud s ním dál nechce nic rozvíjet, i když je nade vše jasné, že tomu chlápkovi nejde o pivo, ale o ni, tak nevím, proč s ním na to pivo jde. Protože mu dává signál, že může být i více. No a další věc - vaší přítelkyni to také může lichotit ten zájem staršího muže. Opravdu těžko soudit. I když má 18 let a má ledacos za sebou, tak je to pořád pískle, které se v životě teprve hledá.
mám sto chutí říct, že at si vybere, jestli ji víc záleží na mě, nebo na něm. at mu napiše, že má přítele, že ho bere jako kamarada a nechce mu ubližit nebo jestli ji víc záleží na něm a nebude mu to psat. pak teda, že může jit. ale uvidime po tom, co pujdou na pivko. jestli ji budou potom chodit sms nebo jestli si budou něco psat. jenže vím, že je tvrdohlava a nenechá si kecat do života, že by se sebrala a šla. budu muset doufat, že ví, co dělá
Zeptejte se přítelkyně jejího kolegy,co ona si myslí o tom jak se její přítel chová k vaší dívce.
kdo je jeho přítelkyne vubec netuším a moje přítelknye taky neví. hlavně kdybych ji to napsal ( pokud bych teda zjistil,kdo to je ), tak by se s ním rozešla a jemu už by vubec nic nebranilo. asi nad tim moc přemýšlim a řeším, ale beru v potaz všechny situace
tím, že ti ukazuje komunikaci mezi nimi si jenom dělá alibi, aby měla klid až přijdeš na to, že se spolu schází častěji. potom ti jenom řekne: ale já jsem ti říkala a ukazovala, že o nic mezi námi nejde.
celé jsem to nečetl ,ale určitě bych jí poslal k vodě . Ona se živí masážema , že mu to nabízí?
neživí se tím. asi se ji ptal v praci a asi řekla, že jo. nevim. ale ptal se ji, kdy teda udělá mu tu masaž, tak řekla, že neví, že ani neni kde. když jsem se ji ptal, proč mu nenapiše, že masaž nebude, že má přitele, tak prý stejně ví ( moje přitelkyne) že k tomu nikdy nedojde. jenže, věřte tomu
Ne, podle mne není normální, když zadaná holka někomu napů slibuje masáž a nechává si říkat broučku. Že se ženské líbí, když s ní muž flirtuje, jsou jen výmluvy. Slečna by si měla uvědomit, že její chování může mít nepříjemné následky a že kolegovi skutečně dává velké šance. Ono, ať si říká kdo chce, co chce, mezi přátelským kolegiálním pokecem a "kdy mi uděláš tu masáž, broučku", je zatraceně velký rozdíl.
Proč píši důrazně? Známé sestra byla stejně hloupá, milovala obdiv mužů a naráz flirtovala asi se šesti kamarády a kolegy. Divoké sms, flirtíky.. a skončilo to tak, že jeden z pánů to vzal sakra vážně a slečnu znásilnil. Protože to prý sama chtěla, když mu psala tak krásné erotické sms.
Přítelkyni bych dala jasně najevo, že se mi toto chování nelíbí a nějaké milostné sms s jiným nebudu tolerovat.
Odpovědí už máte dost, já jen přidám svůj názor... Tohle by pro mě bylo již za hranou a téměř bych to hodnotil jako obtěžování! Chápu vaši přítelkyni, že ji to lichotí a nechce si asi hlavně dělat v práci dusno tím že ho utře a pošle někam, navíc je asi i služebně starší (zkušenější) a potřebuje jeho pomoc či rady, ale dle mého názoru to zašlo poměrně daleko a bez toho aby mu to někdo vysvětlil to asi nepůjde. Já bych možná volil i cestu popovídání si sním osobně (nebo elektornicky) a důrazně ho upozornit, že flirtování se svou přítelkýní se vám vůbec nelíbí a ať se stará o sebe a svůj vztah... Otázka je jak by to zkousla vaše přítelkyně pokud by se to dozvěděla, v tomhle jsou ženské hrozně citlivé a vnímají to jako projev nedůvěry (což nechápu)... Každý chlap se přece chce "prát" za tu svou lásku a naopak je to dle mého názoru projev lásky a že vám není lhostejná, ale bohužel ony to tak často nevidí a je to tou přehnanou emancipací žen dnešní doby...
dobrý den, děkuji za názor. přesně jak řikáte. to by byl hřebiček do hrobu, kdybych mu napsal. jak jste již řekl, přítelkyne by byla naštvana, že ji nevěřim. navíc si myslim, že by mu to měla napsat ona, protože když to napišu já a přitelkyne bude chtít, tak je jedno co napišu jemu. záleží na ní, co chce. v tom je ten problem. je na mě nepříjemná a že se chovám jako blbec, protže ji nevěřim a že toho už má dost, když se pořád vyptávám
rozhodl jsem se, že ji dám šanci mi dokázat, že jsem se mýlil. možná jsem hloupej, ale vždycky věděla co chce a byla striktní. jsme domluveni, že pro ni pojedu. akorát když jsem ji nabidl, že ho můžem někde nabrat a že je odvezu někam, tak pry nemusim byt tak vstřícný. na odpověd, že o nic nejde když jsou kamaradi a že by ji to nemělo vadit, mi napsala, že ještě ani neví, kam pujdou, kdy pujdou a jestli pujdou ( ale počítám tento pátek). každopadně si zaheslovala FB, abych tam nemohl. zkusim ji dát šanci, že jsem se mylil, ale jestli ji uvidim, jak jde k němu, nebo že něco dělají venku, tak poletí z baraku raz dva. jsem připravený na všechno...ikdyž je pravda, že na to být připravený nejde. v dnešní době spousta lidi ve vztahu flirtuje, aniž by o tom druhý věděl. já měl tu smůlu, že o tom vím a že mi to ukazala. kdyby mi to neukazala, tak o ničem také nevím. jak řikám, asi jsem hloupej, ale každý si tu šanci zaslouží. pokud mě zklame, důveru už zpět nedostane. to ví moc dobře a poletí z baraku
nevím jestli to napsat rovnou ,abych tady někoho nepohoršil , nebo neurazil . JSI VŮL . Ty mu jí ještě odvezeš do postele? Hochu hochu vzpamatuj se
doplněno 24.01.13 10:39:ty jsi úplně mimo . Tohle už je fakt moc a radit ti nemá cenu . Doma máš pěknou c... a ještě jí to schvaluješ .
neurazíš. jsem rad za upřímnost. jen nevím, co dělat, kdybych viděl, že jdou do panelaku. jestli pro ni dojit a přiznat se tím, že jsem ji sledoval nebo prostě odjet domu ji sbalit kufry
Nešla bych do paneláku za nimi. Jela bych domů sbalit slečně kufry a vyměnit zámky.
doplněno 23.01.13 13:41:Jinak ty výmluvy a zaheslovaný FB jsou jasný důkaz, že nejde o nevinný flirtík a že má co skrývat. Divímm se, že to tolerujete, já bych také "striktně" bouchla do stolu.
doplněno 23.01.13 13:54:Není za co, kéž by to dopadlo dobře...
ja bych na tvém místě ji vyrazil hned s kuframa. ta holka potřebuje lekci. nenech se sebou orat. nech ji týden vydusit a pokud bude o tebe pořád stát a bude tě stále kontaktovat a ukončí ten flirt tak se třeba můžeš pak rozhodnout jestli pokračovat nebo ne, ale každopádně už bude vědět, že jsi muž činu a ne snadná údržba. žiješ jenom jednou, tak žij tak, abys byl spokojenej. a pokud se ti nebude ozývat, žádná škoda, určitě najdeš lepší. hodně štěstí chlape.
Komu není rady, tomu není pomoci.!.Nejdříve Vám slečna ukazovala korespondenci s cizím chlapem a nyní si zahestlovala FB aby jste tam nemohl...Už to o lecčems vypovídá...Minimálně nestojí o to, abyste strkal nos do jejích věcí...Žijete spolu ve ztahu a takovéto chování v pořádku určitě není. No..Každý si k nám dovolí jen tolik, kolik mu dovolíme, aby si dovolil. Divím se, že chcete takto zkoušet partnerku i sám sebe. Kdyby jí na Vás záleželo a Vám na ni, proč vystavovat bztah něčemu takovému, to opravdu nechápu...
doplněno 23.01.13 13:49:opr.-zaheslovala...vztah.
doplněno 24.01.13 08:37:No...Každému tolik, kolik si zaslouží...Je to váš vztah...Víc nemá smysl ani říkat.
tak včera opět probihali konverzace a lichotění přitelkyni. pak ji řekl, že už to má vymyšlené, kam pujdou, ale neřekl ji to. když se zeptala že doufá, že to neni hotel, tak napsal proč ne? psala že by se citila blbě. na další otázku proč zase odpověd...prostě bych se citila blbe. tak uvidime zitra. jo a jeho přítelkyne určitě neví, že si pišou a že s ní pujde, protože mi to řikala moje přítelkyne. pry pujde jakoby na trenink ji napsal
jo a ještě bych doplnil, že se ptal, jestli by mohla spat u sestry a to mu napsala, že by to šlo, ale že bych ji přišel zkontrolovat, tak nevim, jestli to psala, jako že by to nešlo, že tj blbý a nebo jako že se z toho snaži vykroutit, ale je pravda, že bych tam šel přijde mi, že když si pišou nekonkretní misto a čas, tak je furt pro a dává mu nadeji, ale když ji navrhne řešení, tak řekne vždy něco, proč by to nešlo.
Hochu, tobě není absolutně pomoci. Už se smiř s tím, že si spolu jdou zapíchat. Promiň, ale tobě už se to slušněji napsat nedá.
Nojo, no, už není co dodat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.