Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Studente, myslím si, že Vás k vodě pustí. Je jí 15 let, Vám 20. Jste pro ni v současné době "starý". Nemyslím to, jako urážku, jen to beru z jejího pohledu. V tomto věku většinou dělá děvčatům dobře zájem starších chlapců, ale rozhodně nejsou vyzrálá na vážný vztah. Na ten má ona dost času a určitě si chce život užívat a ne se vázat k 20. letému chlapci, který je už myšlením trochu jinde. Je vidět, že jí zamilovanost přešla a ze vztahu vycouvala. I když to nazvala "dát si pauzu". Takže jí přejte příjemné dospívání a najděte si děvče, které se k Vám bude hodit lépe i věkově. To je můj názor a Vám přeji, ať z této lásky brzy vystřízlivíte a najdete brzy jinou.
Ty jsi ve dvaceti relativně vyzrálý, ona je v 15 ještě dítě. A v tomto věku holky často nevědí, co vlastně chtějí, proto vztahy v 15 letech nemají dlouhého trvání. Možná se jí váš vztah rozležel v hlavě a zjistila, že to prostě není ono. Nebo zjistila, že jí na tobě něco nesedí. Nebo v cizině někoho potkala - lásky v 15 letech jsou dost přelétavé, dnes se ti líbí tahle, za týden jiná - a myslí na něj.
Netlač na pilu a dej jí čas, aby se volně rozhodla. Buď nablízku, když bude potřebovat, ale nevnucuj se a nepiš a nevolej každou chvíli. Třeba si jen potřebuje ujasnit, zda chce v 15 letech vážný vztah a bude to v pohodě. Pokud by se ale neozvala déle, než týden, už bych jí napsala, jak to tedy vidí a zda něco vymyslela.
Aby tě netahala za nos.
doplněno 20.06.12 21:42: Askmenow - já nepsala, že je to nějaké dogma Ale uznejte sama, že v dnešní době většina patnáctek má první vztahy na pár měsíců. Většinou to takhle je, málokdo má v 15 vážný několikaletý vztah. Ale výjimky potvrzují pravidlo.
Jinak s Vámi souhlasím, že nějaká pauza je k ničemu, je to jen oddálení rozchodu, ale líp to zní.
Nemyslím, že by nutně v patnácti musela být nevyzrálá a zmatená a nevědět, co chce. Já třeba v patnácti brala vztahy zodpovědněji a vyzráleji než nyní pár let po dvacítce.
Mám za sebou i pár pauz, vždy vyvolané tou druhou stranou... a dnes už říkám: NA PAUZY NEVĚŘÍM. Nevěřím, že někdo, kdo potřebuje pauzu a nebojí se následků a ranění druhé osoby tolik, že o pauzu klidně požádá, ještě dospěje do stádia, kdy bude vztah s ním skutečně jako předtím. Napiště/řekněte jí, co si myslíte a co cítíte, zcela upřímně... a pak jí nechte. Buď se ozve, nebo ne. A uvidíte. Velké naděje si ale nedělejte.
doplněno 20.06.12 21:38:... a jinak nemylsím ani, že pětiletý rozdíl je v jejím a vašem věku nějaký velký. Mám pocit, že buď jsou všichni blázni, nebo já jsem letadlo. Já měla v patnácti několikaletý vztah s pětiletým, i větším, věkovým rozdílem a stejně tak několik mých kamarádek a spolužaček. Nebylo to nic přechodného, nic nevyspělého. Netvrdím ani, že všechny vztahy takové ražení mají budoucnost, ale prostě bych to nebrala jako něco tak beznadějného, jako většina lidí tu.
Mezi vámi je dost velký věkový rozdíl. Vy jste hotový muž a ona je nedomrlá slečna. Prostě jste psychicky úplně někde jinde. Asi byste si měl najít starší dívku, co už ví, co chce.
Pokud má narozeniny a vy o ní skutečně stojíte, klidně bych jí popřála, eventuelně i poslala malý dáreček. nemusíte se s ní kvůli tomu scházet, buď jí to můžete po někom poslat, něco drobného hodit do schránky, poslat poštou/kurýrem, nebo tak.
Ano, pokud se ti neozývá a ty nechceš jak ta trubka čekat, tak se s ní klidně rozejdi. Řekla bych, že i kdyby si to za měsíc rozmyslela, stejně už to nebude ono.
Ale neber rozchod jako nějakou páku, která ti ji může vrátit zpět. Pokud se chceš rozejít jen proto, aby sis ověřil, jestli jí budeš chybět a vrátí se, je to v podstatě jen druh vydírání, a není to dobré.
Hezký den. Studente, já si nemyslím, že by se k Vám vrátila. Netrapte se a netrýzněte sám sebe. Chce to čas, přebolí to a určitě na Vás už někde čeká jiné děvče, které dokáže ocenit to, že jste hodný, pozorný atd...Přeji Vám, abyste takové našel hodně brzy a na tuto životní "epizodu" bezbolestně zapomněl. Někdo holt nevidí, že si šlape po štěstí třeba. A tohle děvče Vás asi nikdy nedokáže docenit. J
doplněno 30.06.12 15:54: Tak přeji příjemnou dovolenou. Užijte si jí co nejlépe.
Aspoň kamarádi... opravdu chceš být kamarád s někým, kdo měl být tvým milovaným? Jen se to tak říká "zůstaneme kamarádi". Je to vlastně jen zabalené "ne, nechci s tebou být".
Zda budeš souhlasit nebo ne, to už je na tobě. Řiď se podle toho, co si myslíš, ne podle toho, co ti někdo řekne.
přesně jak říká martina.. nechci tě, nestojím o tebe, nechci být s tebou... Být tebou, tak bych se poohlídnul po nějaký jiný slečně...slečnách... Užívej života dokud si mladý..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.