Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekuce - vs nákup nových spotřebičů

Od: marmario odpovědí: 6 změna:

prosim o pomoc mam exekuci na movity i nemovity majetek nelze vyplatit takze cekam co se bude dit podal jsem zadost o oddluzeni vysledek zatim neznam chci jsi zakoupit lcd tel. za hotove muze nekdo poradit jak mam postupovat aby v pripade exekuce nebyl zabaven i on dekuji mnohokrat

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Clovece. Zadluzenej az po usi a jeste chces kupovat televizi. Ty ses teda talent. Kvuli takovejm jako ty prave existujou exekutori. Si pis, ze o ni prijdes, hned jak exekutor zjisti, ze ji mas. Na Tobe musi byt pro pujckove spolecnosti radost vydelavat.

marmario666*
hodnocení

hele ty chytroline vis prd proc ji mam tak ty tve neapne keci si nech pro nekoho jinyho tu tel kupuji kasch tak nevim co tam meles o spl. spol. blbinku

Blablabla.

Na tvou otazku sem odpovedel. Tak co chces. Ve chvili, kdy si neco takhle cenneho koupis, tak te to exekutor zabavi. (Pokud samozrejme mezi tim nebude dluh jiz splacen). S tim se smir.

Muze ji koupit nekdo jinej a ty se na ni muzes jenom divat. Takze nebude tvym majetkem. A nebo ji muzes pred exekutorem schovavat. Jestli uz u tebe byl a vsechno odnes, tak uz nema duvod se vracet.

p.s. Jaky neapny kecy? Ja zadluzenej nejsem. To Ty, chytroline. Nebo blbinku? Kdyz ses schopnej se zadluzit tak, ze pak ovsechno prijdes...

marmario666*
hodnocení

ono totiz exestuji i lide rika se jim kamaradi a v te dobe beru cca 5 let zpet jsem braval okolo 30 tis takze jsem byl kamarad a v jejich ocich vyhodny rucitel to ze se pak vybodnou na splaceni a ty to platis zane je druha stranka veci vic ja osobne jsem bez pujcky a pred deseti lety jsem mel akorat tel. od multiservisu kterou jsem zaplatil takze vse ma rub a lic takze nesud podle toho kdyz nekdo napise ze ma exekuci je nakej vychcanek a neplatic kolego

jitka2*
hodnocení

0x

Ty máš exekuci na movitý i nemovitý majetek a chceš si kupovat televizi? To jako fakt? Nebylo by lepší vyřídit nejdřív dluhy a pak něco kupovat?

jabraka*

jel jsem včera přes Rokycany a známý mi říká:

Tady v tom domě bydlí Romové,všichni jsou neplatiči a podívej se!

Na domě se tyčí 16 satelitních anten.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]