Nejste přihlášen/a.
Dobré dopoledne možná to vyzní špatně ale dneska ráno jsem se probudila celá spocená a od rána ze mě doslova lejou čůrčky potu, ikdyž sedím jen v křesle a nehýbu se, nic nedělám, to se mi nikdy nestávalo, je to tím horkem nebo mi něco je? Děkuju za odpovědi ![]()
Asi na tom jsme fakt všichni podobně, kromě lidí, co dělají ve sklepeních a pod vodou...![]()
Je třeba si uvědomit, že průměrná tělesná teplota je okolo šestatřiceti stupňů a skoro stejná je i teplota venkovní. Takže tělo na svoje ochlazování musí vynaložit spoustu energie a pokud máte trochu solidní termoregulaci, prostě se potíte a potem se ochlazujete. Horší je, když jsou i typy lidí, kteří se potí málo nebo vůbec, to se pak organismus tvrdě přehřívá.
Takže vydržte, za chvíli tu bude zima a mínus deset a budeme mít na co vzpomínat.![]()
Ano, je to tím horkem. Jsme na tom, myslím, všichni stejně. Běžte se trochu zchladit třeba pod sprchu, dodržujte pitný režim, nejezte nic těžkého a kořeněného,odpočívejte.Pokud by nastaly ještě jiné potíže: silná bolest hlavy, nevolnost, dušnost volejte lékaře.
doplněno 30.06.12 13:26: Takže v 18 bych neseděla v křesle. Proč nejste někde u vody?![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.