Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Existuje jeden kluk (16), známe se už skoro 4 roky. Minulé prázdniny jsme byli srodinkou na chatě a rodiče šli do hospody, já samozřejmě s nima. On tam byl taky, povídali jsme si... různě. Mamka pak dramaticky prohlásila, že mě prý "balil". Mě to tak vůbec nepřišlo. Zvlášť proto, protože byl opilý (jen drobet, ale...). Potom 1. zaří jsem šla do školy a on právě vycházel z busu (dojíždí k nám do města na střední) a hned, jak mě viděl, začal mávat jako šílenec a prej, kde je ekonomka. Tak jsem ho tam dovedla.Pak jsem 10 měsíců o něho ani nezavadila, nějak jsme se nepotkávali. Asi před týdnem jsem na něj sehnala FcB a začali jsme si psát. Včera jsem se ho na něco zeptala, on normálně odpověděl a pak posílal horu smajlíků. Poslední mě zarazil - byl to :-* Kamarádka mi říká, že se mu určitě líbím, ale já nevím...vždyť před necelým týdnem mi psal,že má holku! A naví je o 3 roky starší než já.
Co si o tom myslíte vy? Jste nestranní rozhodčí...
Přeju hezký den plný sluníčka, mrňousek.
Upřímně?
Ne,nemáte o tebe zájem. Jenom s tebou flirtuje,to je rozdíl. Už to dokazuje jenom to,že jste se neviděli ani ste si nepsali celých 10 měsíců. Na ženu se sice nemá co se vztahuje týče moc tlačit,ale když se neozval celých 10 měsíců,tak je jasné že s tebou jen laškuje a nechce se s tebou více vázat.
To se nedá poznat...
Ahoj,
dle mého názoru se asi více líbi tobě ale nenech se zmást je to jen můj názor Ale jediná má rada asi bude tak ze zkus ho pozvat někam ven,popovídejte si a navažte téma co holky,kamarádky atd.. On sám si myslím že ti řekne jestli se mu líbíš,kdoví třeba i něco víc.
Hodně štěstí přeju
David
Tak uz jsem trochu starsi, a proto muzu rict, ze kazdej okolo 16 atd si chce hlavne sahnout atd, a jde za vsim, co mu to umozni, tak asi tak, rika se ze mezi boys & girls je rozdil cca 3 roky, plati to bez vyjimky... nicmene kdo je idiot, bude idiot i po 30... holky by si mely najit nekoho trochu starsiho, aby jim dal to, co by ocekavali od normalniho vrstevnika, nicmene starsimu taky brzy prestane stacit libani .. proste si nevyberes, typci jsou chuji, je treba si vybrat toho, ktery je nejmensi chuj
coz bych pral i sve sestricce, tak snad se ji to dari
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.