Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obtěžování sms přes internet

Od: janu* odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat,chodí mi sprosté atd. sms přes internet např.že ať chcípnu,že si mě najde atd. ale sprostýma slovama. Byla jsem s tím na policii sepsali semnou zprávu. Pár lidí jsem dala kdo mě moc nemusí,policie je předvolala a vyslechla. Policistka mi po 14dnech volala, že předvolaní říkali že to nejsou a jedna z předvolaných se ani nedostavila a uzavřeli to. A nic s tím už nedělali a nebudou už dělat. Pracuji do půlnoci i déle a nechci se obávat jít večer z práce. Dá se prosím Vás ještě s tím něco dělat? Děkuji za odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

4x

Běžte za policí znovu a dožadujte se, ať se něco děje. Vyhrožování je trestným činem a oni to jen tak nemohou uzavřít... tedy pevně doufám, protože bych na policii udělala takový bengál, že by na mě dlouho nezapomněli.

Obávám se ale, že pokud sms chodí přes veřejnou sms bránu, vysledovat toho, kdo je posílá, nebude lehké, pokud to vůbec jde.

Pro vlastní bezpečnost doporučuji pepřový sprej nebo lépe svazek klíčů v ruce.

ron*
hodnocení

2x

Souhlas s Martinou.

Na policii bych chodila opakovaně. A uvažovala bych o změně telefonního čísla.

hodnocení

2x

Dobrý večer. Pokud jste neuspěla na policii a obáváte se o svoji bezpečnost, napadá mne jen, pořídit si např. pepřový sprej,mít mobil vždy po ruce a být ve střehu. Možná, že těmi výslechy dostal pachatel přece jen za vyučenou a bylo to k zastrašení dobré. Nikdy nevíte, kolik si toho lidé mezi sebou řeknou.

janu*
hodnocení

chodí mi i přes to pořád ty sms :( ale určitě půjdu

hodnocení

0x

vyměnte telefoní číslo a dobře promyslete komu to nové číslo sdělíte *cteni*

emergency
hodnocení

0x
..příchozí sms z internetu lze zablokovat..volejte svého operátora..souběžně opakovaně hlásit na policii..dokumentaci archivovat+kopie např. pro příbuzné pro případ že by se vám nedej bože něco stalo..

ladinpraha*
hodnocení

0x

Určitě na policii a opakovaně podávat trestní oznámení na neznámého pachatele podle § 353 a 354 trestního zákoníku.

business.center.cz/...

jirbar*
hodnocení

0x

Snad stačí si dát jiné číslo. U některých mobilů snad lze zablokovat volajicí třeba jde zablokovat i zpráva z internetu.

Ale prásknout nevinné lidi, aby je otravovala policie to bych se nedivil, že si na Vás někdo počká. A bylo by to skoro na místě.

krkovicka*
hodnocení

0x
A já myslela že se řídí heslem Pomáhat a chránit!
Vyměňte si číslo.Zmeňte způsob docházky domů-trasy i casy.Poproste přítele,kamaráda,rodinu aby Vás chodily vyzvedavat.Peprovy sprej ano mít ho v kapse s prstem na odjisteni-je tam pojistka která zdržuje.

nutt*
hodnocení

0x
Ja bych si poridil plynovou pistoli, sprej bych u sebe nosil uz po prvni takoveto sms ale pokud to trva delsi dobu a policie nedela nic tak bych zvolil tu plynovku pro moji ochranu nebo pokud u sebe nechcete nosit strelnou zbran tak alespon paralizer ale nevim jak je to s jeho pouzitim v sebeobrane. Tou plynovou pistoli nemyslim abyste pri pripadnem napadeni dotycneho zastrelil ale spise zastrasil...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]