Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekuce bez dluhu

Od: asdf* odpovědí: 5 změna:

Po dlouhých osmi letech se mi povedlo konečně soudu dokázat,že jsem byl podveden a nic nedlužím.Jenže exekutoři mi mezitím prodali dům a zničili celý můj život.Jen proto,že jim ústavní soud zrušil exekuci dříve než prodali celý múj majetek tak vymysleli další exekuci na dvěstěpadesát tisíc a vesele stále zabavují a jsou prý v právu.Teď z hrůzou čekám na červenec kdy mě příjdou exekučně vystěhovat.Nemám kam jít a díky exekucím pro žádný dluh nemám ani z čeho žít.Co mám dělat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Jděte se soudit s exekutorskou kanceláří. Napište třeba Slámové , má velké sociální cítění a na ceně se domluvíte.

bitkar
hodnocení

0x

Přijít ke mě exekutor i přesto že nikde a nikomu nic nedlužím a navic to mam posveceno soudem a kdyby mi ten hajzl zacal jeste vyhrozovat, ze mi sebere majetek nebo vystehuje z baraku, tak na něj vypustím psa! Nebo na neho vyleju kybl s varici vodou! Na hajzla jednoho!

sam*
hodnocení

0x

Proč jste se o tom neporadil se svým advokátem, a místo toho se ptáte na internetu?

skye*
hodnocení

0x

Pokud je to tak, jak jste napsal, tak to je tedy opravdu děs. Já radím dát to do televize. Uvidíte, natočí z toho hrůzyplnou reportáž a kolikrát to lidem dost pomůže, protože se ti hajzlové bojí ostudy a taky že si na ně někdo došlápne.

lolaprasatkova

To mu nepomůže. Musí mít kvalitného právníka a jít za tím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]