Nejste přihlášen/a.
Po dlouhých osmi letech se mi povedlo konečně soudu dokázat,že jsem byl podveden a nic nedlužím.Jenže exekutoři mi mezitím prodali dům a zničili celý můj život.Jen proto,že jim ústavní soud zrušil exekuci dříve než prodali celý múj majetek tak vymysleli další exekuci na dvěstěpadesát tisíc a vesele stále zabavují a jsou prý v právu.Teď z hrůzou čekám na červenec kdy mě příjdou exekučně vystěhovat.Nemám kam jít a díky exekucím pro žádný dluh nemám ani z čeho žít.Co mám dělat?
Pokud je to tak, jak jste napsal, tak to je tedy opravdu děs. Já radím dát to do televize. Uvidíte, natočí z toho hrůzyplnou reportáž a kolikrát to lidem dost pomůže, protože se ti hajzlové bojí ostudy a taky že si na ně někdo došlápne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.