Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobírka - propadlý OP

Od: liduli odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, myslíte, že mi vydají balíček na dobírku, když mi skončila 21.6. platnost OP?( Nový OP už mám dávno hotový, ale nechtěla jsem stát tu frontu, která teď je u nás na žádost i výdej CD a OP)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Zkusit to můžete, ale správně by jej vydat neměli. Nemáte ještě jiný doklad? Třeba řidičský průkaz, pas?.

liduli
hodnocení

Cestovní pas nemám, ŘP ano , myslíte, že by stačil? No, už to vidím na brzké vstávání a vystání fronty, alespoň mě to donutí si OP konečně vyzvednout ;).

k2

Na RP Vam na 99% nevydaji nic, to uz je ten neplatny OP jistejsi...

cocinkamichalka*
28.06.12 12:39
hodnocení

0x

NEVYDAJÍ!

lidus*
hodnocení

0x

Doručovatelka a i PPL po mě OP ještě při platbě na dobírku nikdy nechtěli, ovšem jinak je to na poště tam by měli platný doklad vyžadovat.

k2
hodnocení

0x

Ja s tim nikdy problem nemel (a to byl OP propadly mnohem dele nez 2dny), nikdy ani nic nerekli. Dost bych pochyboval, ze toto kontroluji. Pokud souhlasi jmeno a adresa, tak Vam to na 99% vydaji...

petr123*
hodnocení

0x

Při osobním doručení pochůzkou je občanka nezajímá a pokud přece (někteří pošťáci jsou "hyperaktivní") tak je jim platnost ukradená. Při vyzvednutí na přepážce ale občanku chtít budou a tam by platnost nejspíš vadila. Takže jestli byl ve schránce jen lístek tak tam zavolat a domluvit si termín kdy to doručí znova - je to v ceně.

hodnocení

0x

Pokud budeš přebírat balíček doma, občanku chtít nebudou (u mě nikdy, ani nevadilo když převzal kdokoliv z rodiny/domu). Pokud na poště, tam už je to asi zajímat bude. Zkusit to můžete, těžko říct jestli budou tak aktivní, že se budou dívat i na datum platnosti. Při nejhorším si půjdete vystát tu frontu na úřad a vrátíte se s novou občankou :)

buss
hodnocení

0x

Luduli, nikdo z nás tady neví, jak poctivě k tomu úkonu úřednice přistupuje. V domě nechtějí, předají rodinnému příslušníkovi.

liduli
hodnocení

Děkuji všem z odpovědi, jste milí *slunce*,L.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]