Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, myslíte, že mi vydají balíček na dobírku, když mi skončila 21.6. platnost OP?( Nový OP už mám dávno hotový, ale nechtěla jsem stát tu frontu, která teď je u nás na žádost i výdej CD a OP)
Při osobním doručení pochůzkou je občanka nezajímá a pokud přece (někteří pošťáci jsou "hyperaktivní") tak je jim platnost ukradená. Při vyzvednutí na přepážce ale občanku chtít budou a tam by platnost nejspíš vadila. Takže jestli byl ve schránce jen lístek tak tam zavolat a domluvit si termín kdy to doručí znova - je to v ceně.
Pokud budeš přebírat balíček doma, občanku chtít nebudou (u mě nikdy, ani nevadilo když převzal kdokoliv z rodiny/domu). Pokud na poště, tam už je to asi zajímat bude. Zkusit to můžete, těžko říct jestli budou tak aktivní, že se budou dívat i na datum platnosti. Při nejhorším si půjdete vystát tu frontu na úřad a vrátíte se s novou občankou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.