Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může te mi pomoci

Od: marquita odpovědí: 4 změna:

Dobrý den chtěla sem se zeptat, měsíčky mam už asi 5 let, ale dneska jsme měla na vložce takovou hromádku a nevím co to mohlo být jako hlen mi to nepřipadalo bylo to takové divné , mam strach aby to nebylo něco vážného Může te mi prosím poradit jestli jsou nějaké onemocnění děkuji .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

3x

Jestli je to v rámci menzesu a bylo to červené, tak je to OK. To se občas stává. Ona se děloha každý měsíc připravuje na uhnízdění vajíčka. Pokud se tak nestane, tak se s krví vyplavují i "odloupané" částečky děložní sliznice. Vypadá to pak jako takové "cucky". Pokud to ale nebylo červené, tak si radši skoč na gynekologii, jak už ti bylo porazeno výše. :)

martinaa*
hodnocení

2x

Může to být neškodný výtok, který je normální, může to být kvasinková infekce. Skoč ke gynekologovi, ať se mrkne, zvlášť, pokud máš nějaké pálení, svědění a bolesti v podbřišku.

oPokud nic z toho nemáš, spíš to bude ten výtok:) Ale pro klidnější spaní bych si skočila k tomu doktorovi:)

hodnocení

0x

Upřímně řečeno, hromádka mohla být kdeco. Zajděte si raději na gynekologii.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Zajděte si k lékaři. Může to být infekce, zánět. Takhle Vám těžko někdo poradí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]