Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Primární lymfedém - jak na to?

Od: lucver odpovědí: 3 změna:

Byl mi diagnostikován primární lymfedém s tím,že na to neexistuje žádný lék a můžu čekat jen zhoršení stavu,zlepšení nebo vrácení do normálního stavu už prý nebude.Nemáte někdo zkušenosti s touto nemocí?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ppkostka
hodnocení

0x

dobrý večer ,mám primární lmfedem už asi 6 let, trochu se to zhoršílo, ale chodim na masáže a doma dělam přistrojově lýmfodrenaže každý den 1x, nikdy i 2 x , spíš mne trapí problem v oblečení a hlavně boty, a vadí mí to , uživam denně 2x 5 tablet wobenzym,no bohužel s tim se nedá nic dělat:(

ppkostka
hodnocení

0x

dobrý večer mám taky prim.lymfedem už 6 let od 28 let,a trochu se to zhoršílo za tu dobu, pořád nosim punčochu , a hlavně v lete mí to dost vadí,chodim na masaže1x za 4 týdni,a beru Wobenzym,nic jiného na tuto nemoc bohužel není:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]