Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstoupit od smlouvy u tmobile?

Od: dada3605 odpovědí: 5 změna:

Poradíte prosím někdo? Ve čtvrtek mi zavolal operator a nabízel velmi vyhodny tarif S námi 390 se slevou jen za 273, neodolala jsem a tarif si i s mobilem za 1 kč objednala,jenže jsem netušila, že mi přijde i nova simka, takže bych měla platit dva paušaly a to teda fakt nechci. Poradí mi prosím někdo jak odstoupit od smlouvy? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzka24*
hodnocení

0x

Hlavně co nejdřív zajít na pobočku T-mobile a okamžitě to začít řešit. Hovor se určitě monitoroval, takže můžete konstatovat, že o nové simkartě nebyla ani řeč. Bohužel všechny tyto nové nabídky na nové tarify sebou nesou i novou simkartu, tudíž ano, platit dvě faktury. Vždy, když mi nabízejí takovou akci, hned se ptám, jestli je to podmíněno novou simkou, nebo je to jako změna na tarif..Vždy se jedná o další simkartu. Slečna u telefonu Vám neřekla, že od smlouvy lze odstoupit? Já jsem nedavno byla informována, že při překontrolování balíčku mohu nepodepsat papíry a nepřevzít to...Určitě tam hned běžte. Když nic, ať si přehrají telefonát, kdy Vám volali a ověří se info, které Vám uváděli...Víc poradit nemůžu, snad za tutu hloupost nebudete platit dýl, než je nutné..

dada3605
hodnocení

děkuji... o nové simkartě nepadlo ani slovo...myslela jsem si,že když jsem dala heslo pro komunikaci s operatorem, tak že mi pouze změní tarif, ale bohužel no...

zuzka24*

A hlavně rada pro další roky :) Nikdy, ale opravdu nikdy neuzavírejte smlouvy po telefonu, nedávejte osobní údaje, ani piny...Akorát tak po telefonu zblbnou lidi a většina z nich neumí reagovat a kývne na cokoli..Oni moc dobře ví, proč neřeknou víc informací..vycítí jedna dvě, že je člověk nalomený, tak proč říkat víc...

mowla*
hodnocení

0x

Běžte na pobočku T-M, kompletní balíček vezměte sebou a vraťte jej (opravdu kompletní - včetně folií, obálek, letáků) - proti písemnému potvrzení... A hlavně se nenechejte ´ukecat´ na další slevu (nebo podobnou ptákovinu)...

hodnocení

0x

Dobrý den, když uzavíráte smlouvu mimo jejich obvyklé prostory (obchod nebo provozovnu) - a to je váš případ - máte ze zákona právo do 14 dnů od smlouvy odstoupit. Zajděte k nim se všemi papíry a balíčkem a odtupte od smlouvy *stop*

A že vás o 2 simkách neinformovali, to je asi jejich obvyklý postup - kolegyni přd pár dny taky nabídli telefonicky tento "výhodný" balíček a o 2 simkách se také vůbec nezmínili, řekla jim, že to zní zajímavě, ale že si chce pročíst podrobnosti na internetu - hned 2.den ráno jí volali, že k ní jede kurýr! jenže si mezitím stihla zjistit, že by to znamenalo 2 simky a 2 faktury, tak jim to hned zarazila ... je to banda podvodníků... *bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]