Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neodlepitelné samolepky na smlouvy

Od: lubos75 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, hledám "neodlepitelné" etikety, malé úzké, kterými bych přelepoval horní roh smluv, přes sešitou sponku.

Samozřejmě jsem poptával v papírnictvích, ale vesměs se štítky na zadní straně chlubí, že jsou pro opakované použití, což právě nechci :)

Slyšel jsem dokonce, že existují štítky s hliníkovým podkladem a když se je někdo pokusí odlepit, zůstane na papíře hliníková stopa. Tyto se mi ovšem vůbec nedaří najít.

Věděl by někdo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

robin1*
hodnocení

0x

Ty klasické jsem kdysi koupil v Ospapu (Praha ul. K hrušovu) určitě mají e-shop

ron*
hodnocení

0x

Bezpečnostní hologramy, hologramové pásky ...

odkaz: Hologramy :: Holo-eshop

haninka*
hodnocení

0x

Normální takové ty samolepky, jsou 2 na šířku a asi 4 na výšku formátu A4. Žádnou vědu v tom nehledejte. Kdyžtak se to ustřihne napůl. Pro jistotu, do smlouvy "udělat dirku" a prošít šňůrkou a zapečetit. Takhle jsme jednou přišli u ČEZU o zakázku za 14 mil. Kč, páč to nebylo nerozebíratelné.

lolaprasatkova
hodnocení

0x

¨Svazování smluv mám nejraději. Stačí obyčejné papírové lepičky, vzadu podepsat, podepište si každou stránku. Nehledejte v tom vědu. Když slepíte lepičky, je to vidět. Věřte mi.

lubos75
hodnocení

Omlouvám se za svou natvrdlost, ale mohu poprosit více polopaticky :) Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]