Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hledám "neodlepitelné" etikety, malé úzké, kterými bych přelepoval horní roh smluv, přes sešitou sponku.
Samozřejmě jsem poptával v papírnictvích, ale vesměs se štítky na zadní straně chlubí, že jsou pro opakované použití, což právě nechci
Slyšel jsem dokonce, že existují štítky s hliníkovým podkladem a když se je někdo pokusí odlepit, zůstane na papíře hliníková stopa. Tyto se mi ovšem vůbec nedaří najít.
Věděl by někdo?
Normální takové ty samolepky, jsou 2 na šířku a asi 4 na výšku formátu A4. Žádnou vědu v tom nehledejte. Kdyžtak se to ustřihne napůl. Pro jistotu, do smlouvy "udělat dirku" a prošít šňůrkou a zapečetit. Takhle jsme jednou přišli u ČEZU o zakázku za 14 mil. Kč, páč to nebylo nerozebíratelné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.