Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má o mě zájem? Nevyznám se v ní

Od: anonyme123456 odpovědí: 5 změna:
Zdravím,asi před 5ti dny mě ve vlaku oslovila jedna holka (předtím jsem se na nádraží po sobě koukali).Zeptala se mě na moje jméno na facebooku a pak se mě ještě zeptala na můj věk.Řekl jsem že mi je za měsíc 14 a ona mi řekla že jí je 15,že prý vypadám taky na 15. No a pak jsem už vystoupil a ona jela dál. A proč si myslím že o mě nemusí mít zájem?1.Přidala si mě na fb až další den (kdyby měla zájem přidala by si mě ještě ten den)2.Další den od přidání na facebooku tam vůbec nebyla (to by nemuselo být až zas tak podezřelé - věnuje se 3x týdně koňům a má další koníčky takže nemusela mít tolik času)3.Když byla na fb tak mi nenapsala a musel jsem jí napsat sám.Navíc jsem jen psal otázky a ona odpovídala.Když jsem se ptal na její koníčky,napsala mi jen svoje a na mé se neptala.4.Dneska byla nemocná,nebyla ve škole a ani si na mě neudělala čas,jen večer jsem ji potkal na fb.Zase jsem jen pokládal otázky jako bych ji vyslýchal - ona mi nepoložila ani jednu.To snad není možný :/ Kdyby o mě měla zájem,alespoň by si na mě udělala čas ne?A proč mě teda vůbec oslovovala? Chce si mě přidat do sbírky svých 350 přátel? :/Ptala se jestli se zase na nádraží sejdem a taky se ptala jestli nepůjdu na jednu akci.Někdo moudrý kdo by mi poradil? Já se v ní totiž vůbec nevyznám :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Nevšímej si jí...

Klidně jezdi tím vlakem dál, ale nevšímej si jí...

Nehleď na Facebook, koukej po holkách okolo - a když se ti nějaká bude líbit, pozvi ji na ´zmrzku´, na procházku, do muzea - a hned, ne na virtuální síť...

hodnocení

0x

No, však se ptá, jestli jdeš na akci/nádraží. Zřejmě s tebou chce mluvit osobně a ne přes FB. Opravdu si myslíš, že FB je tak důležitý? Mnohem důležitější je přece osobní kontakt.

hodnocení

0x

Také zdravím. Možná raději mluví, než píše. Někdo má problémy s komunikací z očí do očí, jiný třeba při psaní. Podle mne se takto posuzovat zájem, či nezájem, nedá. Uvidíš, jak se bude chovat, až se zase potkáte. Když Tě sama oslovila, pak předpokládám, že jsi její zájem vzbudil a myslím, že bude více výřečná při osobním setkání, než při psaní.

klera*
hodnocení

0x

Ahoj, no, řekla bych, že o tebe asi nějaký extra velký zájem mít nebude- zájem druhého člověka poznáš právě podle toho, že se tě na něco vyptává...ale aby se tě jen tak zeptala na facebook a nelíbil ses jí, tomu moc nevěřím a už to, že se s tebou chce znovu sejít je dobré znamení...Být tebou, prostě se s ní sejdu, poklábosim, seznámim se s ní trochu blíž a třeba se jí zalíbíš a bude s tebou chtít trávit víc času.

iz*
hodnocení

0x

1) a 2) Ne každý používá Facebook každý den.

3) a 4) Facebook se hodí na sdílení statusů, odkazů, obrázků apod. Jako prostředek k osobní komunikaci se moc nehodí, neboť jde o jeden z nejméně zabezpečených systémů.

Takže skutečnost, že s Vámi na FB moc nekomunikuje podle mne neznamená ani zájem ani nezájem, dívka se prostě může jenom chovat rozumně. (Já bych stejně jako Vaše známá prostřednictvím FB komunikovala co nejméně.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]