Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na tohle logo

Od: daniell* odpovědí: 12 změna:

snažím se vymyslet nějaké logo a vůbec nevím takže jsem zatím vymyslel toto (viz obrázek)

Jsou to dvě "D" jedno je otočené naopak tedy zrcadlově oproti druhému druhe D je normálně a vedle něj je šipka obě D jsou do sebe jaksi "zapasovaná" , Líbí? nelíbí? proč? případně jak by jste ho změnily . Je to hlavně logo tak nějak na internet skrze jednu hru.

Co říkáte na tohle logo

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No, kdybych od Vás nevěděla, že to jsou dvě "Dé", tak bych si myslela, že jsou dvě "Gé".

daniell*
hodnocení

je to formát PNG pozádí by mělo být bíle ne černé.

milanho*
hodnocení

0x

Osobně bych odstranil ty 2 čárky pod těma "D"

daniell*
hodnocení

pro lepší představivost s bílým podkladem

Co říkáte na tohle logo #2

hodnocení

0x

to černý pozadí se mi líbí víc, ale možná proto, že mám ráda černou :D Jinak k logu, trochu mi ta šipka vpravo a na ní navazující D připomíná ptáka :D ale to nemusí bejt na škodu

doplněno 09.02.13 19:44:

plus ty dvě čárky dole jako nožičky :D

daniell*
hodnocení

perverzní představivost ;) , nožičky jsem již odstranil

taky nevím, co je na tom perverzního, ptáka myšleno zobáček, křídla, nožičky...SPíš vaše perverzní představivost pod slovem pták!

iz*

Co je na té představě perverzní? Mně logo s nožičkami připommnělo slepici, bez nožiček možná nějakou leteckou společnost. Mám dojem, že jsem podobné logo už někde viděla.

Každopádně bych doporučila ještě odstranit černou linku.

doplněno 09.02.13 20:18:

Čím se Daniel Dvořák zabývá? Nemělo by logo vystihovat jeho činnost?

doplněno 09.02.13 20:25:

PS: I mně se více líbí černé pozadí.

daniell*
hodnocení

na představě "připomíná ptáka" myslím že nešlo o slepici ;)

kreator*
hodnocení

0x

Stejný názor jako suzymon, dvě D tam neuvidí nikdo. Napadá mně GJ nebo CJ. Pokud to logo má znázorňovat dvě písmena DD, pak rozhodně toto ne. Ten prostředek se mi zdá moc prázdný. Zkusil bych tu horní oranžovou čáru trochu sklonit níž a protáhnout, co z toho vyleze.

dzordz*
hodnocení

0x

Taky jsem to četl prvně jako GD.

Přijde mi to moc roztažené do šířky, zejména po tom, co se odstraní nohy. Dále ten vnitřní roh modrého D, potažmo vnější roh pod zobákem, nejsou na úrovni spodní čáry od levého D. Stejně tak horní části jsou výš než horní roh levého D. Takže bych nějak přeorganizoval střed a toto posunul více dolů. Pokud to má být asymetrické, udělat rozdíl větší.

Jako GD by to jinak nebylo špatné, ale jako DD to v téhle pozici asi poskládat nepůjde, leda by to bylo dD.

askmenow*
hodnocení

0x

Mě logo připadá příliš složité -takže těžko zapomatovatelné + špatně fungující, když bude malé (např. na vizitkách, nebo na propagačních předmětech jako jsou propisky). Při černobílém tisku bude působit jen jako chaotická změť čar připomínající ornamentální tetování.

doplněno 09.02.13 22:14:

A souhlasím s názory výše, že kdybych v tom hledala písmena, uvidím v tom jiná, např GD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]