Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenost s věštcem a vykládačem karet panem Vlastíkem Plamínkem Brůčkem?
udoska
Nezlobte se,ale nepochopila jsem význam slova -štěně-.Můžete více specifikovat?
Moc děkuji,udoska
No,teda.Škoda,že jsem to nevěděla a neviděla dříve,než jsem za 25 minut ničeho zaplatila 1500 korun.
udoska
Rujet, nic si z toho nedělejte. Takových lidí je víc. Podle mne je to trapný pošuk (omlouvám se za ten výraz) a je smutné, že ho toho uživí. Porostě jsou lidé, kteří na důvěřivisti druhých vydělávají. A lidé se k takovýmto upínají třeba s poslední nadějí...
doplněno 26.06.12 16:26:Pardon-důvěřivosti.
Dobrý den,
víte jsou to jen peníze, o které jsem přišla.Ale nemohu pochopit,jak člověk,který si hraje na to,že má určitý dar,je tak nestoudný a bere takový peníz od blbců jaký jsem i já.Ale věřím,že lidé,kteří si takhle pořizují živobytí a nebojí se něčeho mezi nebem a zemí na to stejně doplatí.Je mi za ně hanba.
udoška
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.