Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RC model - jak ho zprovoznit

Od: thom* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

našel sem na půdě rc model, je to nějaká buggyna kterou jsem měl jako malý. Jenže je trochu rozebraná. Spíše teda jen řízení, mohl by mi někdo poradit jaký tam má být motor, servo nebo co se tam užívá. Model je na 8 tužkových baterek. díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jestli je skutečně na 8 AA baterek, tak se jedná o hračku a nákup čekohokoliv bude problém umístit. Servo bude nějaké atypické, motor nějaká levná čína a vše podivně uchycené nebo zalisované. Hračky se neopravují, nevyplatí se to. Zkus se kouknout na MODEL, to je jiná liga, bohužel i finančně - cca 5tis.

rc
hodnocení

0x

zamodelovano.cz/... poradí vám a mají super ceny ;)

hodnocení

0x

Ano, nevyplatí se oprava. Vše RC už je jinde. Podívejte se na sortiment zřejmě největšího dodavatele pelikan-rcmodely.cz/.... Tam si udělejte obrázek co by se vám líbilo. Pelikán přímo neprodává zákazníkům, ale má hodně prodejců.

hodnocení

0x

Mám podobný problém.

Mám model dlouhý 74 cm,a převodka řízení je tam řešena ozubeným soukolím.

Hlavní hnací kolečko řízení je dvojité 12 na 30 zubů,kde největší průměr je 16mm.

Nevím zda se dá toto kolečko sehnat,či zda by šlo nahradit servem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]