Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes jsem si poprvé v životě oholil svůj penis. Přiznám se, že to moc nedopadlo. Takže nemáte nějaké tipy, jak na holení penisu?
Po holení se mi na kůži objevily malé kapky krve... bylo to slabé a téměř hned to téct přestalo... může to být nějaký problém, nebo so s tím mám dělat? děkuji.
S holením penisu nedělám caviky. Nejlépe vzít dlouhé chlupy elektrickým holícím strojkem nebo i klidně nůžkami. Potom už použít žiletku na holení, která má dva nebo tři břity. S jedním břitem ne, tam je velké riziko říznutí.
U těch 2 břitů blízko u sebe je riziko značně menší. A pak prostě oholit. Je možný, že první hoení bde svědit nebo se objeví nějaký pupínek krve, ale kůže si časem zvykne a bude to v pořádku. Nebo prostě holit ne do hladka, ale na hrubo elektrickým holícím strojkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.