Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolesti po operaci páteře

Od: bozena* odpovědí: 6 změna:

Jste někdo po operaci páteře? A jak dlouho po této operaci jste měli ještě bolesti? Božena

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Boženko, tohle je individuální. Někoho to nebolí a jindy bolesti cítíte i po roce.

dusivk
hodnocení

0x

L5S1, v květnu byl rok.

Záda mě bolí jen při zakopnutí, prudším pohybu nebo blbém vytočení nebo ohnutí. Ale po hodině sezení mi trpne noha u kolene, při dlouhém stání zase chodidlo.

Ale každé ráno poctivé odcvičím svých 12 cviků, tedy 40 minut. Občas si dám nějaký cvik i odpoledne. Pomůže od unavených zad i trpnutí nohy.

Teď chodím do práce na 5 hodin, každou hodinu se projdu po chodbě alespoň 5 minut (konám dlouhé procházky - *smich* ) po obědě přes hodinu ležím, než zase začnu doma něco dělat. Když jedu autem, tak s bederním pásem a po hodině jízdy deset minut procházka kolem auta nebo za deště v hypermarketu :D Včera sem dal 535 km a sem dnes dost grogy, už druhé kafe (v tuhle dobu u mě nezvyklé).

bozena*
hodnocení

Já jsem 7 týdnů po operaci a zase mě to jde do pravé nohy, tak jako před operací. Myslela jsem, že operace to všechno vyřeší a já budu fit, ale zatím jsem tam kde předtím.

dusivk

Já musím, zaklepat, já během týdne přestal úplne chodit, ta bolest byla nesnesitelná. Operace to odstranila okamžitě.

Jistě ale záleží i na tom, jaký byl problém, jak se to řešilo, jak je na tom člověk s fyzičkou. Mě donutili třetí den vstát a chodit a cvičit zádové a břišní svalstvo. A doteď sem nepolevil. A už se zase těším na kolo, i když až příští rok.

Ale trpnutí chodidla po delším stání nebo bolesti u kolena při delším sezení, ty asi zůstabou do konce života. Co už, taky nejsem žádnej mladík *ua*

bozena*
hodnocení

Dočetla jsem se na internettu o paní Wojtasové - Ostrava-Poruba - léčitelka. Lidé tam o ní píší, jak pomáhá i vyhřezlé ploténce. Velmi si ji chválí. Nemáte s ní někdo zkušenosti?

bozena*
hodnocení

Dobrý den, v červnu jste mi odpovídal na bolesti po operaci vyhřezlé ploténky. Nyní jsem již 4 měsíce po operaci, byla jsem i znovu na magnetu, tak čekám jak dopadne. Neurolog mně posílá znovu na operaci a neurochirurg zase ne, že se to může zlepšit, ale i zhoršit. Bolesti mám stále do pravé nohy. Pomáhají mi jen léky od bolesti na utlumení. To už se jich zřejmě nikdy nezbavím. Tak jsem si na Vás vzpoměla, že už jste měl po operaci rok a stále bolesti. S pozdravem Božena

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]