Nejste přihlášen/a.
Lidi co se to se mnou děje, když se s partnerkou Milujeme. Předehra je jasná, pak jdeme na samé Milování, když zasunu do partnerky, tak mám mráz po zádech, je to tak krásný pocit, ale když souložíme, tak vydržím cca 5 minut. Vůbec z toho sexu nic nemáme když se hned udělám Poradte prosím co mám dělat, díky MOC
akorat pozor na ten znecitlivujici gel, nezapomen, ze pokud ho budes mit ty, tak bude pusobit i na partnerku a privest holku k orgazmu je mnohem tezsi nez u kluka. V kazdym pripade je spatny, pokud je to hon za orgazmem. Sex ma byt krasny pro oba, pak je to spravne a ne se honit za "udelanim". Ja sem taky celkem hodne citlivej, mozna az moc. Ale uz nejak umim se sebou zachazet, i kdyz kolikrat me to taky prekvapi.. Mam hrozne velky libido, coz je u tebe mozna taky. Mne urcite pomuze masturbace pred sexem, pokud vim, ze k nemu dojde.. Nekdy clovek ani nevi, jak do toho zahuci..
Abych to nezakecal. Zkus napr par hodin pred sexem masturbaci (kdyz treba vis, ze budete v noci spolecne, tak je velka sance, ze se budete milovat). Tuhle praktiku pouziva hodne lidi a je celkem ucinna. Take zalezi na tve holce. Pokud ji nedela problem vice cisel, zkuste se nejdriv navzajem udelat "oralne" (to zni jak od nejaky cyborga:D) nebo jakkoliv jinak a po mensi pauzicce, prolozenou treba hlazenim, sprchou apod muzete rovnou hopsnout na druhy cislo.
U me je napr. dalsi vec, ze me hrozne rajcuje predehra a to vsechno kolem, takze kdyz mam dlouhou predehru, tak to taky neni zrovna dobry, ovsem holky tohle mivaj rady. Co sem zazil ja, tak holkam se libi mnohem vic to vsechno kolem, nez samotna "penetrace". Ovsem neni to pravidlo, neda se to takhle obecne zahrnout do jednoho pytle. Nejlepsi je zkouset a zkouset...
Dalsi, ovsem ne moc oblibena metoda, je pouziti kondomu, ktery taky znecitlivi, ovsem ne kazdej to snese...
Jsou tu i dalsi veci, ale nevim, zda je to tvoje prvni sexualni partnerka, ci zda mas tento problem pouze s touto partnerkou.. apod.. kdyztak napis vic...
S timo jsem mel take sveho casu problemy
Moje rady?
1)Castejsi sex, nekomu to pomuze, nekomu ne, vetsinou proto, ze je to u neho do znacne miry psychickeho razu.
2)Pouzij kondom, ale nasazovat na suchy penis a neobnazeny zalud. Timto bude zalud schovany pod dvema vrstvama, kondom + predkozka. Suchy musi byt z toho duvodu aby to pod kondomem neklouzalo.
Pokud nebudete moc divocit a kondom bude dostatecne nalubrikovan, bude to fungovat.
Mnoho zdaru, ja jsem ze zacatku taky mohl ctyrikrat, tam zpet tam zpet .
AHOJ,NA NĚJAKY GEL NESPOLEHEJ!POKUD SI CHCEŠ DELE VYCHUTNAT MILOVÁNÍ POUŽIJ DVA PRSTY NA RUCE A TO PALEC A UKAZOVÁČEK A STISKNI PŘED VSUNUTÍM DO POCHVY UD U KOŘENE A DRŽ PO CELOU DOBU SOULOŽE -DOPORUČUJI ZE ZADU,JINAK SI KUP ŠKRTÍCÍ KROUŽEK V EROTIKÉM SHOPU STOJÍ DO 500.- .ZNECITLIVUJICÍ GEL ,ZNECITLIVÝ I TVOU PARTNERKU A BUDE PO SRANDĚ UPLNĚ NA NĚKOLIK HODIN,JE TO TOTIŽ NEPŘÍJEMNE...DALE DOPORUČUJI PRAKTIKY TANTRA SEXU-DLOUHA PŘEDEHRA A SOUSTŘEDĚNÍ...HODNĚ ZDARU..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.