Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jsem Katy a je mi 14 let...asi před půl rokem jsem dostala první menstruaci...A teď když bylo 12.6.2012 jsem měla dostat menstruaci, ale nic. Ani dnes jsem ji nedostala. Minulou mestruaci jsemměla zase asi o týden před tím než jsem ji měla dostat normálně, jestli vám to pomůže:/...mám čekat nebo co mám dělat prosím? :/
V každém případě to chce používat mozek. ( bez urážky)
Píšeš sem informace s tím, že si zbytek můžeme domýšlet.
Takže úvaha: Poprvé před půl rokem, tedy uvažuji, že pak pravidelně cca co 4 týdny až do teď. Tady mi schází důležitá informace. Měla jsi intimní styk s opačným pohlavím? Pokud ano, doporučuji koupit těhotenský test a použit jej. Pokud ne, pustil bych to z hlavy, však ona se zas brzy dostaví. Pokud se nedostaví do následujících 12 měsíců, vyhledal bych gynekologa, pokud včak nebudeš dříve pociťovat jakékoli potíže. Taď je velké období horka, tak výkyv může být způsoben třeba i tím.
Takže jediný problém co je potřeba vyřešit: Měla jsi pohlavní styk? Pokud ano, podnikej kroky, pokud ne, nech to dočasně plavat.
Ahoj. Menstruační cyklus může být nepravidelný první rok i déle. Takže výkyvy Tě lekat nemusí, pokud jsi neměla nechráněný pohlavní styk a není důvod se obávat, že bys mohla být těhotná. Jinak se opravdu zbytečně neplaš, cyklus se teprve v ten pravidelný upraví. Je Ti teprve 14 let a je to běžné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.