Dobry den.Mam takovy mensi problem. Pred 3 tydny jsem uzavrel pseudosmlouvu o budouci spolupraci (viz priloha) s jednou firmou. Domluvili jsme se co bude prace obnaset, kdy bychom zacali atp. Ovsem jsme se nebavili o penezich. K datu, ktery je uvedeno ve smlouve (15.6.) jsme se sesli na schuzce, kde jsme to jeste jednou probrali a domluvili si postup. A doslo na lamani chleba, kdy mi nabidli nejake penize. Pak probehlo jeste nekolik vymen emailove korespondence na tema mzda, pokuty, terminy. Nic mene, nedosli jsme k zadnemu kompromisu, ktery by vyhovoval obema stranam. Kdyz jsem dnes napsal te firme, ze vzhledem k tomu, ze nejsme schopni se domluvit na podminkach ktere by vyhovovali obema stranam rekl, ze na me mesic cekali a ze jsem jim zpusobil skodu tim, ze ted nechci spolupracovat a ze to mame podlozene touto smlouvou.Chci vas pozadat o radu, jak udelat vypoved teto smlouvy, aby si nemohli nic narokovat. Neni to totiz z ceho odvodit. Nic jsem podle me v souladu s touto smlouvou neporusil, nic jsem nedostal, nic jsem nedodal. Zadne zavazky ve smouve definovany nebyly, ani zadna mzda. Pletu se, nebo ne? Prosim tedy o radu, jak napsat vypoved teto smlouvy, pripadne jak by mela konkretne takovato vypoved vypadat. Ja jsem na smluve v roli smluvni strany 2.Diky predem za pomoc.
Nemohl byste prosím vložit smlouvu ve větším rozlišení (takhle není čitelná a nelze ji tedy posoudit).
Obecně: Nejde-li o pracovní smlouvu, ale o jiný typ spolupráce, je možné odstoupení od smlouvy buď podle podmínek v ní uvedených nebo podle zákoníku, podle něhož byla smlouva uzavřena.
Od pracovní smlouvy může odstoupit pouze zaměstnavatel, zaměstnanec nikoliv.
doplněno 21.06.12 18:08:
PS: Obrázek radši rozdělte do dvou (1. a 2. stranu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.