Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem si objednal nové dioptické brýle, skla plastová,tvrzená,antireflexní..
Jsou to takové půlobroučky (zespodu obroučky nemají). Před několika lety mi obrušovali okraje skel,ale už nevím proč. Nyní jsem toto obroušení nenahlásil. Jde to udělat i dodatečně na počkání a k čemu je to dobré?
¨Děkuji.
Zřejmě Vám dolní okraje skel vadily - dotýkaly se obličeje. Nový tvar brýlí nemusí vyžadovat dobroušení, ke každým obroučkám Vašeho typu jsou výrobcem dodávány tzv. šablony, podle nichž se brousí skla. ten tvar je pro dané obroučky optimální a každý další zásah do tvaru skla působí estetcky rušivě. Počkejte, až Vám brýle optik nasadí, posoudí event. potřebnost dalších úprav. Skla jdou kdykoliv z obrouček vyndat a upravit na automatickém brusu - nyní běžný stroj v každé normální optice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.