Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevzpamatovala se z předchozího vztahu?

Od: decadics* odpovědí: 11 změna:

Ahoj všichni :),

Už nějakou dobu si píšu s stýkám se se slečnou (17 let a mě je 20let) a velmi si spolu rozumíme. Problém je v tom, že ona měla 3 roky přítele, se kterým se rozešla asi před třemi měsíci. Já bych s ní rád začal chodit, ale ona tvrdí, že se ještě nevzpamatovala z předchozího vstahu a že se bojí jít do dalšího, protože jí její bývalej ,,hodně ublížil"... OMG mam se teda o něco snažit, nebo né? Když už nic jinýho, alespoň bych za tu snahu rád ohřál krocana, rozumíte.. :-D

Poraďte, co byste na mém místě dělali vy? A taky mě zajímá názor holek na to, jestli je takováhle citová labilita u holek normální..?

Díky. ;)

doplněno 21.06.12 10:01:

S tím krocanem si dělám samozřejmě jenom srandu. :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

5x

Vašemu názoru nerozumím - ohřát krocana? Zdá se mi, že budete další, kdo má tendenci ji ublížit.

A jestli se tak holky chovají? Ano, po bolestně ukončeném tříletém vztahu bych si také dala pozor.

samadoma*
hodnocení

3x

mladej ,to není citová labilita ,co tady popisujete ,je normální reakce na ukončení vztahu ,který netrval zrovna měsíc...*bzum* ,3měsíce se vám zdá dlouho ,ale skutečnost je taková ,že dokud sama nebude cítit ,že je připravená na další vztah ,že už prostě "zapomněla" ,tak nemá smysl ,aby ti někdo radil co máš dělat ...Možná tak leda ČEKAT! (pokud ti fakt nejde jen o krocana ,tak ti to čekání neublíží a jí taky ne)

martinaa*
hodnocení

3x

Přesně, jak píše samadoma, není to žádná citová labilita (víte Vy vůbec, co citová labilita je?). Je to normální stav po rozchodu, kdy je potřeba se oklepat a postavit se na nohy, zvlášť, pokud byl vztah problematický. Není výjimka, že holka bere vztah víc navážno, takže zatímco ona po rozchodu smutní a má špatné období, expartner v pohodě hned další týden chodí s jinou holkou.

Nějaká doba, po kterou si píšete, je co? O správnou holku se usiluje měsíce, roky. Pokud toho nejste schopný a už byste ji nejraději uhnal, raději se poohlédněte po nějaké jiné. Když Vám slečna nestojí za to, abyste se třeba půlrok snažil, tak v tom nevidím smysl.

doplněno 21.06.12 13:39:

A k tomu "šprýmu" - neodvolávej se na to, že to diskutující nechápou. Takhle se možná baví puberťáci, ale mezi cizími lidmi (a většinou dospělými), se to jako vtip fakt nechytne. Vyznělo to skutečně dost hloupě.

mike32*

Koukám že je tady plno dospělejch a "chytráků" :)

např.(víte Vy vůbec, co citová labilita je?). ... viz. koment martinaa - proč z něj děláte blbečka?! Vypadá to, že sama jste psychicky dost labilní ... tomu klukovi je 20 let a pokud si chce "ohřát krocana" a holku má rád, tak mu tady nedávejte rady typu ... at se půl roku snaží ... :-D

martinaa*

Buďte tak laskav a neurážejte mě, děkuji. Pokud tazatel považuje porozchodové období za labilitu, tak o ní nic neví. Nebudu se ptát, podle čeho soudíte mou labilitu:D Tečka:)

Pokud se Vám moje rada nelíbí, ingnorujte ji. Rady mohu dávat, jaké chci, bez Vašeho svolení:)

hodnocení

2x

Já si myslím, že se jí nelíbíte tak jak si myslíte anebo jak byste si přál. Kdybyste byl "to pravé ořechové", vůbec by se neohlížela na špatné zkušenosti z předchozího vztahu a že právě stojíte v kopřivách. Obrazně řečeno. *hej*Není to citová labilita. Je to vymlouvání, protože ji srdíčko, ani vášeň nic neříká. *jasne* Jen ještě dvě otázku. Co to je OMG? A ještě jedna osobní. Máte pocit, že ji znáte a líbí se vám nebo jde jen o vašeho krocana?

decadics*
hodnocení

OMG:

=> zkratky.cz/... <=

O krocana nejde, mam jí vážně rád. :) To byl jen takovej šprým.

Ale koukám, že někteří diskutující to nechápou. ;)

bubble*
hodnocení

0x

Myslím, že se takhle chovají i kluci :) Ale většinou mi to přijde spíš výmluva. Je to spíš tak, že když má člověk dlouho vztah, tak pak nechce zas hned jít do dalšího a nechce se vázat. Ale můžes se snažit dál a třeba se si na sebe zvyknete a slečna se zamiluje a možná pak dojde i na toho krocana *smich*

krkovicka*
hodnocení

0x
Snaha o co?Uhnat holku k sexu?Ve dvaceti typický... Měla vztah a ten jí ublížil na duši a pochybuji o tom že 17letech(asi její první a dlouhý) bude chtít být jen tak s někým kdo jí uhani aby si vrzl.

hodnocení

0x

Ahoj. Na Vašem místě bych o slečnu neusilovala. Myslím si, že je to marné. Některá děvčata se z rozchodu s někým vzpamatovávají dlouhou dobu, jiná se "oklepou" a vrhnou se do nového vztahu třeba hned. Ale pokud Vám slečna řekla, že na nový vztah nemá náladu, pak hledejte jiné útočiště, kde byste si svého "krocana ohřál". Tohle nebude asi dívka, která by o to stála a zřejmě ani o Vás. Spíš ve Vás vidí jen kamaráda na to psaní a ta jiskra prostě nepřeskočila. Jen můj názor a Vám přeji, ať Vám vydrží smysl pro humor i nadále.:)

askmenow*
hodnocení

0x

Co u holek, dokonce i u chlapů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]