Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koriandrova tinktura,kde sehnat

Od: juglans® odpovědí: 11 změna:

Dobry den,vsude ctu o detoxikaci od tezkych kovu atd.s pomoci tinktury a zaroven uzivani chlorella-rasa.Je to metoda podle Dr,Klinghartda.Projela jsem dost i Eschopu a nikde jsem nenalezla Koriandrovou tinkturu.Volala jsem i na jeden web,kde se zabivaji prodejem a popisuji ucinky koriandru,ale prislo mi,ze chlap je sarlatan a pekne prohnany.Ze by jeste sehnal ze zahranici a nevedela ni kolik by to stalo.No proste pise o necem,cemu nerozumi a teprv by schanel.Chtela bych nejak detoxikovat z duvodu neurologickym potizim.dEkuji za odkazy,kde sehnat tinkturu.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Tinktura je výluh (většinou) z rostlin, ve vhodné kapalině, nejčastěji v alkoholu.
Koupit semeno koriandru, vloźit do lihu, vodky, slivovice, nechat louhovat týden dva... Případně před tím podrtit...
píši většinou, poznáme i tinkturu z propolisu, medu, Já mám nejraději tinkturu z višní, někdo jí říká i griotka.:-D
Další výluh který používám, je z medvědího česneku.
doplněno 21.06.12 08:38: Pro případ vlastní výroby návody na přípravu bylinek:
prodejbylin.cz/...
hodnocení

Hejkale,kdybych si tak mohla dat na zdravi*pivo*

hodnocení

2x

Koriandrová tinktura se prodává třeba tady:

tinktura.eu/...

Jinak na detoxikaci a zvýšení imunity se doporučuje i lesklokorka. Na stejném webu je také k mání.

doplněno 21.06.12 08:37:

Opravdu solidní firma je:

nadeje-byliny.eu/...

Koriandr sice nenabízí, ale paní by dovedla poradit ohledně mnohých zdravotních potíží.

hodnocení

Nedavno jsem volala Cinskemu doktorovi Petr Hoffman z Budejovic a ten mi rekl NE,ze s moji nemoci by nic nezmohl,pokud mi ji tedy potvrdi a odkazal mne na akupunkturu.Do Budejic daleko,ale akupunkturu umi u nas DR Holub a ten mi rekle,ze ale at si prinesu vysledky od Dr.Ty jeste nemam vsechny a Dg, myasthenia gravis potvrzenou take ne.No ale ja se najivne uklidnuji,ze treba jeste neco samolecbou zazehnam.Lzu asi sama sobe,pokud dg.je,tak s ni nezmuzu asi nic..ale rikam si,co kdyby,to byl jiny neurologicky problem a pomohla by ocista.

bezobtizi
hodnocení

0x

Nelamte si s tinkturou hlavu, Koriandr se běžně používá v Ajurvédě při přípravě pokrmů, Zkuste si sehnat knuhu Výživa od Mudr. Martiny Ziskové mnohé Vám napoví...

Pojednává se v ní o typech doš neboli tělesných konstitucích, zřejmě budete kontituce vítr a i s tím se dá pracovat.

dopuručuji více používat koření jako hřebíče k, / antiseptikum/ skořici i třeba do guláše, kurkumu, pískavici řecké seno

hodnocení

Koukala jsem na Ajurvedu M.Ziskove.Pece je tedy pro me nedostupna,prvni sezeni 1500,dalsi asi 800,atd.Asi je to nenispatny zpsob,ale..o tom koriandru by me to zajimalo.Kdokoliv jiny h ale popisuje,tak uvadi jine ucinky,nez ze odvede tezke kovy z tela jako jediny mozny prostredek spolu s chlorellou.

bezobtizi

Neuvedla jsem návštěvu u MUDr. ziskové v příspěvku , spíš odkaz na knihu, která je velmi zajímavá. ccca 190 Kč

Z osahu se dozvíte, že nekteré potaviny jsou pro vaši telesnou konstituci nevhodné a čím je mírnit.

Uvedu příklad : Alkohol depresant, čokoláda taktéž, prostě které potraviny omezit ,vyloučit

případně jakou po jejich požití použít protilátku. Které potraviny zahřívají organismus a jiné ochlazují. Načež navazuji zdravotní obtíže.

hodnocení

Dobre,dekuji.No cokoladu nejim,alkohol take nepiji,vlastne jsem v jidle omezena vic nez je zdravo,je to podle toho,co se mi podari spolknout,nekdy nejde ani voda.

bezobtizi

Podívejte se zde, ale není to úplné scházi protilátky našla jsem na netu.

www.behej.com/cla/...

hodnocení

dekuji vam za snahu,ale asi to nepujde,nemohu jist co bych chtela.

hodnocení

Jee,to je fofr,dekuji vsem,umite hledat.jInak jeste hodne zvazuji,jestli budu moct tinkturu uzivat,vzhledem k obsahu alkoholu,beru totiz hrozne moc leku.Pokud bych nahradila koriand odvarem,nevim,zda by to splnilo ucel detoxikace.V odkaze,podle toho DR.je presny zpusob uzivani a BEZ CHLORELLY by to take neslo.Prosim neumim sem dat odkaz,ale nemohl by se nekdo pokusit,pokud vi ,co myslim.Diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]